Яким має бути жіночий зимовий «прикид»? Тренди і антитреди холодного сезону

Яким має бути жіночий зимовий «прикид»? Тренди і антитреди холодного сезону
  • Простий, вільний одяг, що не перешкоджає рухам, — ось головний орієнтир для модниць в 2020-2021 році, переконують дизайнери та стилісти.
  • Ми запитали їх, якими будуть тренди та антитренди прийдешньої зими.

У сучасної моди є очевидний плюс — в тренді все, в чому ви почуваєтеся зручно та впевнено. Сьогодні можна змішувати стилі, одягаючи кросівки з піджаком або шовкову спідницю з бейсболкою. Єдиний нюанс: підбираючи гардероб, знайте міру і враховуйте головні антитренди 2020-2021.

Світові стилісти і вінницькі дизайнери підкажуть, які речі будуть мастхевами в цю холодну пору, а що вже давно вважається не модним і не актуальним. Зазирніть у свій гардероб —  можливо, в ньому є речі, яких час позбутися вже цього року та забути про них назавжди. 

Пуховик-гусениця

Про пуховики з поясом-резинкою або в стилі гусениця пішли на пенсію кілька сезонів тому. І якщо ще минулої зими дівчата в пуховиках-ковдрах виглядали досить стильно, то цього сезону такі фасони остаточно здали позиції.

Відео дня

Трендом цієї зими будуть стьобані куртки, вкорочені шкіряні пуховики-оверсайз або ж дуті куртки-жакети.

Хутряні жилети

Якщо ти досі не змогла відмовитися від хутряної жилетки, то зима-2021 — твій зоряний час.

Альтернативою може бути будь-яка інша, але не хутряна. Гарячий тренд цього сезону — ціле асорті жилеток: трикотажні, дуті, стьобані, шкіряні.

Обтислі трикотажні сукні

Дозволили нам кілька сезонів похизуватися фігурами і досить.

Тепер краще робити ставку на оверсайз. Проте повністю відмовлятися від трикотажу не варто. Просто обтислу сукню варто замінити на костюм з оверсайз-верхом і довгою спідницею або штанами.

Приталений піджак

Як і тісна блуза, приталений короткий піджак залишає нас у 2020-2021 році.

Замість «маломірного» піджака зі шкільного гардеробу, приміряйте краще ультрамодний оверсайз або широкий жакет.

Штани вузькі і з принтом

Як би ти їх не любила, доведеться попрощатися. Приталені штани або скінні джинси — ні в якому разі цієї зими не одягати, рекомендують стилісти.

Всілякі намистинки, стрази, аплікації та численні дірки на джинсах теж вже не актуальні.


На заміну таким моделям штанів прийшли чимало нових фасонів.

Альтернативою можуть стати брюки-палаццо, кльош, прямі, банани. До слова, останні дуже трендово запрявляти в чоботи. 

Снікерси на танкетці

Снікерси на танкетці — серед взуттєвих антитрендів 2020-2021 року, переконують світові фешн-гуру. Це не модно, не практично і не актуально. Таке взуття не додає вам ані зросту, ані краси. Годі вже й казати, що одяг до цього «дива взуттєвої промисловості» підібрати практично неможливо.

Якщо ви надаєте перевагу зручним кросівкам і бажаєте «бути на висоті», обирайте лаконічні моделі на платформі.

Вінницькі дизайнери радять 

Світлана Теренчук:

«У зимовій моді антитренди  це зайвий декор (оздоблення хутром, багато застібок-блискавок, кнопок і т.д). Варто обирати об'ємні мінімалістичні моделі. 

Світшоти з мультяшними принтами уже теж не в моді. Якщо обираєте в'язаний светр, то зверніть увагу на моделі крупної в'язки, що не облягають фігуру.

Шкіряні легінси теж попали під антитренд. Їх краще замінити вільними брюками. Масивні кросівки в наступному сезоні поступаються місцем більш класичним моделям».

Дмитро Черенга:

«Відходить у минуле спортивний одяг, повертається класика. В тренді будуть стримані кольори і відтінки, натуральні тканини. В холодну пору року модними і затишними будуть вовна та кашемир.

Також взимку стильними вважатимуться об'ємні речі: оверсайз пальто і трикотажний одяг. Набирають обертів одяг зі стильними принтами, відходить на задній план речі із тваринним малюнком».

 Олександра Хедоян:

«Приталений короткий піджак і безформений кардиган залишають  нас. Однозначно, не ваш варіант шуба з натурального хутра. У 2021 року зима відправляє в антітренд і універсальні чоботи на високій шпильці. Неактуальними будуть як лаконічні шкіряні моделі, так і закруглені платформи.Також варто забути про такі епатажні варіанти, як снікерси на танкетці, кеди і кросівки на підборах. Це ще один яскравий тренд минулих сезонів, інтерес до якого швидко згас».

 

 

Читайте також:

Синій, чорний і сміливий. У вінницької дизайнерки Олександри Хедоян вийшла спокуслива колекція

Історія успіху: джентельменська імперія дизайнера Дмитра Чернеги

Зірка на ялинці. Якою буде вартість артистів на новорічно-карантинних корпоративах?

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up