«Працююча жінка — горе в сім'ї»: донька священика з Вінниці в проекті «Моя суперродина»

«Працююча жінка — горе в сім'ї»: донька священика з Вінниці в проекті «Моя суперродина»
  • Учасники реаліті-шоу «Моя суперродина» на ТЕТ цього тижня познайомилися з родиною Богдани і Віктора з Вінниці, що мають консервативні погляди. Донька священника розповіла учасницям про правила в її родині.

Учасники реаліті-шоу «Моя суперродина» на телеканалі «ТЕТ» минулого тижня познайомилися з родиною Богдани і Віктора з Вінниці. Патріархальна родина живе за принципом, що чоловік у родині головний, він — захисник і добувач, який повністю забезпечує сім’ю. А роль жінки — вміти це приймати. Про це повідомили у пресслужбі телеканалу.

Богдана з перших хвилин програми розповіла про свої консервативні погляди.

Відео дня

«У нас все було, як і подобається здоровій родині — одружилися незайманими та пізнали одне одного лише після вінчання, — наголосила Дана. — Коли секс може бути з кожним — жінка розтрачає свою енергію, і чим більше партнерів, ти вона нещасніша».

Далі вінничанка конкуренток приголомшила патріархальними правилами.

«Моя найголовніша місія, як жінки — не забирати на себе чоловічу роль у стосунках. Коли жінка заробляє, то чоловік перестає бути чоловіком. Я, своєю чергою, його надихаю, люблю та ціную», — поділилася Богдана.

Нещодавно Богдана пішла на курси жіночої психології, тому зустріч з дівчатами розпочала зі своєї першої лекції. Дівчина поділилася своїми планами не працювати. Дана — за освітою вчитель образотворчого мистецтва, але звільнилася зі школи, коли їй зробили зауваження.

«Перед одруженням я зі своїм чоловіком поговорила про те, що працювати не буду. У майбутньому він скаже мені «дякую» за те, що стала для нього поштовхом заробляти більше і стати успішним», — додала жінка.

Великою несподіванкою для жінок стала зустріч з батьками Богдани. На порозі дому їх зустріли отець Микола та матушка Лариса. Як виявилося, сім’я Богдани — релігійна, а її тато — священник. Родина має семеро дітей. Вінничанка пояснила, що усі її консервативні погляди саме з родини. Проте у розмові з батьками, виявилося, що вони не поділяють позицію доньки.

За словами матері Богдани, якщо народжується дитина, то так, треба за нею доглядати. Однак якщо їх поки немає — то чому б не працювати? 

«Якщо народжується дитина, то так, треба за нею доглядати. А поки немає дітей, то чому б не працювати? У сім’ї треба бути в тандемі, щоб разом докладати зусилля до свого фінансового забезпечення і добробуту», — прокоментувала мати Дани.

Учасниць вразило й те, що на навчання психології Дані дав гроші не її чоловік, а батько. Священник відклав 12 тисяч гривень на лікування зубів, але віддав їх доньці. Богдана ж, у свою чергу, пообіцяла: як виграє проєкт, то відразу поверне кошти батькам.

Попри критику дівчат, Богдана лишилася при своїй думці. Учасниця переконана, що має супер родину, бо кожен в парі реалізує свої ролі і вони, як пазл, доповнюють одне одного. 

 

Читайте також:

Про Ромчика, який потрапив під ракетний обстріл у Вінниці, американці знімають фільм

Брали участь чотири вінничанки: як Катерина Дорфман перемогла в проекті «Супермама»

«Пам’ятаю кожну емоцію та страву»: вінничанка Вікторія Науменко про участь у проекті «МастерШеф»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сергій Романов

    Звичайно. Ми ж всі олігархи і президенти. Жінки можуть не працювати. Це вже здобутки нас великих. А що ж все таки робити тим жінкам які самі заробляють гроші для себе і дітей, які б причини їх це не змушували. Не думали. Читаєш деколи маячню різних і думаєш куда цей світ чи ця країна докотиться.
  • Cheshik Polek

    Сіла чоловікові на шию, гарно підігнавши під свої бажання теоретичні пояснення і переконуючи в цьому чоловіка. У сім'ї був би патріархат, якби це була ЙОГО воля, а не її. Він видається хорошим хлопаком, але насправді у сім'ї не видно патріархату, просто "шия" гарно маніпулює "головою", який заради свого кохання готовий на все... :)))

    Щодо перспектив... хочеться побажати удачі та всього найкращого, але чомусь згадалась мораль із байки "Лебідь, Щука і Рак".
  • Евгения Александрова

    По перше вона не зовсім з Вінниці,а по друге я б на її місці не лізла в телевізор,з головою там явно не дуже(
  • Наталя Наталі

    Пішла з роботи, бо зробили зауваження. Так, бо треба вчасно було приходити на роботу, а в класі без нагляду 30 учнів

keyboard_arrow_up