«Золото» присвятив батьку-військовому. Юний боксер з Вінниччини став чемпіоном світу

«Золото» присвятив батьку-військовому. Юний боксер з Вінниччини став чемпіоном світу
  • Вихованець Могилів-Подільської дитячо-юнацької спортивної школи Ростислав Городинський став чемпіоном Всесвітньої Гімназіади, яка проходить у Ріо-де-Жанейро.
  • Його батько — військовослужбовець із позивним «Болт», захищає нині нашу країну на фронті. Свою перемогу юний спортсмен присвятив татові та його побратимам.

На сторінці Вінницької обласної адміністрації повідомили, що юнак брав участь у змаганнях як член команди регіону у складі національної збірної України з боксу серед учнів.

Ростислав у своїй ваговій категорії отримав впевнену перемогу над суперником з Казахстану.

Згодом «120 бригада територіальної оборони ЗСУ» розповіла про батька хлопця. Це їх боєць із позивним «Болт».

Відео дня

Чоловік у 2015-му виконував бойові завдання як військовий розвідник у Дебальцевому, а сьогодні тримає стрій, як командир відділення стрілецької роти  окремого батальйону 120 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

«Ми боремося за майбутнє нового покоління українців — наших сильних, незламних дітей, які надихають на перемоги своїми здобутками на міжнародному рівні», — ділиться враженнями військовослужбовець та пишається своїм сином Ростиславом.

Чемпіон Всесвітньої Гімназіади своє «золото» присвячує батьку та його побратимам, які стоять на захисті країни.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Адаптивний одяг для військових з пораненнями: хто шиє та як безкоштовно отримати

Діти з Ладижина плели браслети та продавали, аби зібрати гроші для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up