Збірна Вінниччини пройшла перший етап Кубку регіонів УАФ, здолавши по пенальті хмельничан

Збірна Вінниччини пройшла перший етап Кубку регіонів УАФ, здолавши по пенальті хмельничан
  • Днями в Україні стартував Кубок регіонів Української асоціації футболу-2022.
  • У цьому турнірі беруть участь збірні команди областей, в яких мають право грати лише футболісти, що ніколи в житті не мали професійного контракту.

Загалом у цьогорічних змаганнях стартували десять збірних, серед яких і колектив Вінницької області. Вона складається із гравців провідних аматорських клубів регіону – «ЯСКО» (Шаргород), «Ниви» U-19 (Вінниця), «Факелу» (Липовець), «Горизонту» (Хоньківці) тощо.   

Четвертого серпня підопічні Петра Анісіма і Андрія Веретинського вдома приймали непоступливого суперника – збірну Хмельницьку області.

Відео дня

Після першого тайму господарі поля зусиллями Володимира Голуба вийшли вперед. На жаль, на 68-й хвилині хмельничанам вдалося зрівняти рахунок.

Ще до завершення основного часу вінничанин Іван Овсяницький через дві жовті картки був вимушений залишити поле. Тому додатковий час нашій команді довелося грати у чисельній меншості.

Далі події на полі розгорталися ще більш драматично. За п’ять хвилин до кінця додаткового часу гості знову вийшли вперед. Але за дві хвилини до фінального свистка збірна Вінниччини отримала право на пенальті, який вдалося реалізувати. Нічия 2:2 після основного і додаткового часу.

Перші десять ударів були реалізовані. А ось наступний удар хмельничан виявився невлучним. Отже, вінничани виграли по пенальті – 6:5 і пройшли до наступного етапу. Там доведеться грати у гостях. Восьмого серпня суперником колективу Петра Анісіма і Андрія Веретинського буде збірна Львівщини. У стартовому матчі вона розтрощила Волинь – 11:0.

Серед членів збірної Вінниччини на Кубку регіонів УАФ не бракує випускників ДЮСШ «Нива». Директор цієї спортивної школи Ігор Коваль високо оцінив виступ наших футболістів у стартовому раунді.                                 

— Із середини другого тайму матчу проти збірної Хмельниччини та весь додатковий час наші гравці виступали у меншості. Все ж вони знайшли сили зрівняти рахунок і вирвати перемогу, коли у гостей, як багатьом здавалося, перемога була «у кишені», — прокоментував Ігор Коваль.     

Читайте також:

Чемпіонат Вінниччини з футзалу планують розпочати восени

«Нива», яка готується до чемпіонату України, поступилася першоліговому «Епіцентру» в контрольному поєдинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vladimir Malyovany

    Так тримати! Бажаю подальших успіхів і якнайшвидшого миру!

keyboard_arrow_up