За тур до екватору. У другій футзальній лізі на Вінниччині визначилася трійка лідерів

За тур до екватору. У другій футзальній лізі на Вінниччині визначилася трійка лідерів
  • Як можна було провести вихідні у Вінниці? Все більшої популярності набирають футзальні баталії. Участь у відкритих міських перегонах бере понад 70 колективів. Вісім з них входять до числа учасників другої ліги.
  • Ще з минулого тижня команди окупували всі манежі обласного центру. Матчі проходять в «Нокауті», «Аква-Віні» та на «Колосі»

 

Тільки число дорослих учасників футзальних змагань у Вінниці наблизилося до двох тисяч. Підтримують своїх улюбленців друзі та близькі. Головна ж увага прикута до другої ліги у групі команд «Вінниччина». Тут відбувся шостий із запланованих чотирнадцяти турів. Поки що продовжує крокувати без очкових втрат лише «Енергетик». Відстає від нього на три залікові пункти чинний чемпіон «Яско». Вибився на третю позицію «Юрія Фарм».

Відео дня

Варто відзначити і «Техноплюс», який додає кожної гри. Цього разу не залишив шансів «Українській стратегії. Молодь». Підопічним В’ячеслава Черниша необхідно радикально змінювати свою гру, аби нарешті здобути очки. Матчем туру вдруге став поєдинок за участю «Бреванта», який показує пристойну гру і навіть вів у рахунку 2:0. Завадили перемогти аграріям Свіргун і компанія з «Юрія Фарм». Вони у другому таймі зусиллями Малки і Поліщука спочатку зрівняли рахунок, а потім і вибороли вольову перемогу. Найцікавіші фрагменти поєдинків за участю Яско» та «Юрія Фарм» ми за фільмували на відео.

Читайте також:
Ази греко-римської боротьби юні вінничани пізнають в ігровій формі

Відомих вінницьких фахівців гри № 1 нагородили до 30-річчя Української асоціації футболу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up