Юні нивівці виграли Всеукраїнський меморіал Олега Серьогіна

Юні нивівці виграли Всеукраїнський меморіал Олега Серьогіна
  • З 26 по 28 січня у Вінниці тривав традиційний Всеукраїнський турнір з футболу пам’яті відомого місцевого гравця і тренера Олега Серьогіна. 
  • Відкриті змагання пройшли за підтримки обласного Департаменту гуманітарної політики, обласної Асоціації футболу, ОДЮСШ «Нива» і мецената Юрія Максименка.
  • Вони відбувалися у 20-й раз.

— Я був вихованцем Олега Серьогіна. Тому мені особливо приємно підтримати це змагання. Олег Серьогін виховав цілу плеяду сильних футболістів. Серед них — Віктор Бровченко, Сергій Нагорняк, Олег Веретинський, Олександр Трапля, Віталій Комарницький та інші, — сказав Юрій Максименко.

Змагалися вісім команд юнаків 2006-2007 р.н. Серед них —вінницькі колективи, а також збірні Бердичева (Житомирська область) і Новодністровська (Чернівецька область). Грали на стадіоні Вінницької школи № 35. Спочатку пройшли матчі в групах, потім стикові ігри за медалі. Бронзовими призерами стали футболісти Гайсина.   

Відео дня

  

— Через війну десять місяців наші гравці не виходили на футбольне поле. Тому здобута бронза для них —  це велике досягнення. Цю команду я треную сьомий рік, —  сказав  тренер ДЮСШ Гайсина Володимир Коваль.

В фіналі вінницька команда ОДЮСШ «Нива» 2006 р.н. переграла бердичівців – 4:1.

— Наша команда виграла на турнірі чотири матчі. Найскладнішим був фінальний. За рахунку 2:1 відчували певну тривогу, але ми швидко збільшили свою перевагу і довели справу до перемоги, — прокоментував капітан команди ОДЮСШ «Нива» 2006 р.н. Назар Башкін. —  Я мрію грати в українській Прем’єр-лізі та можливо, навіть, в кращих командах Європи. Поки закінчую місцевий педколедж.       

Незважаючи на прохолодну погоду, юнаки боролися самовіддано. Адже вони — найближча зміна нашої команди майстрів «Нива». Були вручені красиві командні Кубки, грамоти, медалі та призи найкращим гравцям турніру.

— Юні футболісти скучили за футболом, тому грають із задоволенням. Меморіал Олега Серьогіна відкриває футбольний сезон на Вінниччині, — сказав директор ОДЮСШ «Нива» Ігор  Коваль.   

    

Читайте також:

На 2023 рік до збірної України включили 29 стрільців Вінниччини. Це рекордний показник

«Нива» розпочала тренувальний збір у Вінниці. Готується до зимового Кубку ПФЛ і чемпіонату

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up