Вінницький дзюдоїст став призером України серед майстрів. Боротиметься за світову першість

Вінницький дзюдоїст став призером України серед майстрів. Боротиметься за світову першість
Борис Максимчук
  • Вінничанин Борис Максимчук відзначився на чемпіонаті України з дзюдо серед майстрів.
  • Ці змагання фінішували у місті Дніпро.

Призер чемпіонатів світу та Європи серед майстрів Борис Максимчук виступав серед спортсменів 40-44 років, у ваговій категорії до 73 кг

Він провів у національній першості чотири сутички. Половину із них виграв, решту – програв. Поєдинки відбувалися за коловою системою.

— Я здолав срібного призера Руслана Петрова (Кіровоградська область) чистим кидком. Таким чином взяв у нього реванш за поразку на аналогічному змаганні два роки тому. Разом ізх Петровим ми виграли із по два поєдинки. Але у конкурента, на жаль, була кращою якість кидків і швидкість  здобуття перемог. Тому мені віддали бронзу, —  сказав Борис Максимчук.

Відео дня

Готувався разом зі студентами

Чемпіоном у вазі до 73 кг став Володимир Декало  (Київ). Для вінничанина це лише друга медаль на чемпіонатах України з дзюдо серед майстрів. У 2014 році Борис здобув срібло.   

— Я трохи готувався до чемпіонату України. Нещодавно почав вести секцію боротьби у Вінницькому національному технічному університеті. Там разом зі студентами повторював борцівські навички. Також виступав на чемпіонатах міста і області, — повідомив Борис Максимчук.

Тепер Борис розпочинає підготовку до чемпіонату світу з дзюдо серед майстрів. Він пройде в Ліссабоні (Португалія) в другій половині жовтня. Зазвичай Борис Максимчук повертається із таких міжнародних змагань з медалями!              

Читайте також:

У футбольному турнірі "BEZBRENDU x NYVA cup" аматори зможуть позмагатися проти майстрів

Стали призерами Кубка президента. Вінницькі шахісти відзначилися на Житомирщині

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Хомиков

    Боря, ты лучший, так держать!!!!

keyboard_arrow_up