Вінничанин Максим Восковцев на Всеукраїнському фестивалі отримав титул найкращого данкера

Вінничанин Максим Восковцев на Всеукраїнському фестивалі отримав титул найкращого данкера
  • У Львові відбувся благодійний Всеукраїнський стрітбольний івент.
  • Під час нього організували збір коштів на гуманітарну допомогу для мешканців постраждалих регіонів України.
  • На спортивному фестивалі пройшли батли в двох вікових категоріях (чоловіки та U-18), зірковий шоу-матч і надпотужний данк-контест!

У місті Лева Вінницю представляла команда «Без Васі Камінського». До неї входили Максим Восковцев, Дмитро Дячинський і Сергій Гомон. Без особливих зусиль вони пройшли груповий етап першого ігрового дня. Але, на жаль, наступного дня у серії плей-офф вінничани поступилися столичній команді «Три Гусі» (14:7) і вибули із розіграшу. Все ж вінницький колектив «Без Васі Камінського» увійшов у ТОП-8 змагань.

А ось вже на конкурсі кидків зверху (слем-данків) відзначився 19-річний вінничанин Максим Восковцев, який виступав під псевдо Air Max. Він здобув титул найкращого данкера країни!

Відео дня

Як розповідають очевидці, Максим Восковцев на конкурсі просто фєєрив.

 — Літаючи у повітрі і виконуючі складні елементи, він з легкістю забивав все. Air Max виконував кожен данк із першої спроби. Його техніку, чистоту виконання і грацію судді оцінили найвищими балами. Тому вінничанин у трьох раундах впевнено здобув перемогу над доволі непростими суперниками із Запоріжжя та Києва. Таким чином Максим Восковцев підтвердив, що він є одним з найкращих професійних данкерів України! — прокоментував його партнер по команді Сергій Гомон.


Читайте також:

Вінницькому футбольному клубу «ЯСКО» вручили відзнаку Міністерства молоді та спорту України

Здобув путівку на Паралімпіаду. Вінницький стрілець змагатиметься там втретє

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up