Вінничани вперше стали призерами чемпіонату Європи зі змішаних бойових мистецтв

Вінничани вперше стали призерами чемпіонату Європи зі змішаних бойових мистецтв
Олександр Хуторянский - праворуч

У Києві фінішував чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв. Там змагалися  спортсмени із 14 країн. В складі збірної України виступали два спортсмени Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).  

Зокрема, 21-річна вихованка клубу «SFS» Дарина Тищенко (тренер – Олексій Шклярук) і 19-річний представник СК «Патріот» Олександр Хуторянский (тренер - Ігор Дишливенко).  Вони вперше взяли участь на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв. Але виступили успішно, обидва вибороли бронзові нагороди.

Олександр Хуторянський в першому бою нокаутував бійця з Франції Джангулейма Алікса, одного із фаворитів чемпіонату. Вінничанин отримав важливу перемогу вже у першому раунді.

Відео дня

В наступному поєдинку Олександр Хуторянський бився з іншим українцем, Єгором Суботіним. Олександр Хуторянський лідирував у двох раундах, але через отриману травму був вимушений припинити поєдинок. Це принесло йому бронзову нагороду у ваговій категорії до 77 кг. А Єгор Суботін потім виграв фінал і став чемпіоном Європи.        

Чемпіони в командному заліку

— Незважаючи на те, що Олександр Хуторянський не дістався фіналу, він залишається у національній збірній України. І візьме участь в чемпіонаті світу, що пройде в грудні цього року у Берліні (Німеччина), — прокоментував голова Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) Вадим Кудіяров.

За словами Вадима Кудіярова, вперше представники Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) стали призерами чемпіонату Європи. Тому це досягнення є дуже вагомим і престижним.

В командному заліку серед 15 країн перемогла збірна України. В її активі – 12 золотих, 8 срібних і 6 бронзових нагород. Також у трійці кращих – Чехія та Іспанія.       

Чипайте також: 

Школа № 21 – серед лідерів у міських футбольних змаганнях, незважаючи на занедбане поле

«Нива» в останньому домашньому поєдинку року приймає «Чайку»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up