Веслувальники і слаломісти взимку не відпочивають. Де тренуються і як записатися на секції

Веслувальники і слаломісти взимку не відпочивають. Де тренуються і як записатися на секції
  • Не всі знають, що наші веслувальники і слаломісти взимку не відпочивають навіть тоді, коли Південний Буг покривається кригою.
  • Про це нагадала в.о. директора спортшколи № 2 Вінниці Світлана Куліш.

— У ДЮСШ є два чудові тренажерні зали, де здебільшого займаються наші спортсмени. Тренування на воді тривають, допоки вона не замерзне. Причому не лише у Вінниці, але й у Сокільці. А на Сабарові ріка не покривається кригою, тому там можна займатися цілорічно, —  розповіла вона.     

Світлана Куліш нагадала, що вихованці спортшколи взимку також займаються лижною підготовкою. Тренери таким чином розвивають фізичні якості і витривалість своїх вихованців. Лижі під час тренувань застосовують представники веслувальних видів та спортивного орієнтування.

Відео дня

У МДЮСШ № 2 загалом тренується 310 спортсменів різного віку. Із ними працюють 20 кваліфікованих тренерів. Школа має власні бази для водних видів спорту. Зокрема, на Старому місті (Бузький узвіз, 33) і на Вишенському озері (вул. Первозванного, 1). Тхеквондисти збираються в клубі «Орігамі» за адресою (вул. Константиновича, 35). Тренування зі спортивного орієнтування здебільшого проходять у Лісопарку, а збираються спортсмени у клубі за адресою: 600-річчя, 6. Заняття із радіоспорту проводяться в Лісопарку, в ботанічному саду і на Вишенському озері, а базою для цього виду спорту є приміщення за адресою: Юності, 25.

Керівник спортшколи наголошує, що їй завжди є чим пишатися.

— Приміром, майстер спорту Сергій Совко посів третє місце на чемпіонаті світу з веслувального слалому серед юніорів у Італії. На чемпіонаті України серед юнаків і дівчат із веслування на байдарках і каное Владислава Трохименко, Анастасія Пенедюк і Анна Надєжда стали призерками. Із радіоспорту маємо низку чемпіонів Європи і світу. Їхні тренери Сергій Зеленський і Олександр Марчук, як спортсмени, у своїх вікових групах стали найкращими на планеті,  — розповіла Світлана Куліш.   

Довідка RIA

Запис на безкоштовні тренування у МДЮСШ № 2 за телефоном: 67-36-86. Адміністративне приміщення знаходиться за адресою:  Бузький узвіз, 33. У спортивній школі культивують радіоспорт, веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».   

Читайте також:

На Вінниччині з’явився ще один шаховий гросмейстер

Гравці професіонального клубу в складі «Енергетика» в футзалі переграли «Ниву» зі Стрижавки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up