В футбольних матчах на підтримку ЗСУ у Вінниці «засвітилися» навіть гравці Прем'єр-ліги

В футбольних матчах на підтримку ЗСУ у Вінниці «засвітилися» навіть гравці Прем'єр-ліги

У Вінниці провели два благодійні футбольні матчі на підтримку воїнів Збройних Сил України. Вони проходили на стадіоні Палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної.

В благодійному міні-турнірі взяли участь три команди: «Град» і «Фенікс» (обидві – із Селища) і «Стратегія. Молодь» (Вінниця), основу якої складали вимушені переселенці. Суддівство забезпечила Вінницька обласна асоціація футболу.  

«Стратеги» виграли обидва матчі із однаковими рахунками 2:0. Не дивно, адже в їхньому складі були футболісти іменитих клубів Прем’єр-ліги і Першої ліги чемпіонату України: «Зорі» (Луганськ), «Минаю» (Ужгород), «Колосу» (Ковалівка) і «Полісся» (Житомир). Про це повідомив капітан і президент переможців Павло Форманюк.   

Відео дня

Під час проведення футбольних поєдинків гравці команд і глядачі здавали благодійні пожертвування на потреби бійців Збройних Сил України. Загалом було зібрано 4,5 тисячі гривень. За ці кошти нададуть допомогу однієй із військових частин.     

— Такі благодійні матчі ми плануємо проводити й надалі, якщо дозволятиме військова ситуація, — прокоментував Павло Форманюк.  

Читайте також:

Вінницький хокеїст за сім років виступів у Білорусі не побачив неприязні до українців

У Вінниці юних вимушених переселенців запрошують на безкоштовні тренування із футболу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up