У Вінниці нагородили призерів чемпіонату світу з ММА

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату світу з ММА
  • У Вінниці, на базі бійцівського клубу «Легіон-13» відбулося урочисте привітання і нагородження призерів чемпіонатів світу зі змішаних єдиноборств ММА.
  • Юнаки та дівчата з Вінниччини в складі збірної України нещодавно вибороли на цих змаганнях в Абу-Дабі (ОАЕ) чотири нагороди. 

Нагороджував спортсменів почесний президент Вінницької обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Сергій Кудлаєнко і голова обласної федерації із цього виду спорту  Володимир Соляр. Також отримали відзнаки численні меценати і партнери.    

14-річна Мирослава Бойчук (Тульчин) посіла на чемпіонаті світу друге місце. Вона сказала, що ця перемога надихає на подальші звершення. Мирослава наголосила, що успіх наших представників на світовому рівні є невипадковим. Бо вінницькі бійці перед міжнародним чемпіонатом щоденно проводили по два тренування.

Відео дня

— На чемпіонаті планети було представлено дуже багато країн. Приємно, що наша збірна посіла перше командне місце. В моїй ваговій категорії виступало лише троє спортсменок. В дебютному бою я достроково перемогла опонентку із Казахстану, а в фіналі поступилася представниці Румунії. Атмосфера на світовому форумі виявилася дуже емоційною. Спортсмени гучно підтримували один одного, — розповіла Мирослава Бойчук.

15-річний Іван Бердиш із Погребища вивчає самооборону із юних років. До світового форуму він почав підготовку заздалегідь, багато викладався на тренуваннях. Каже, що в ОАЕ у нього настрій був бойовим, лише на перемогу.  

— Найважчою виявилася підготовка до чемпіонату. На змаганнях я зрозумів, що є достатньо підготовленим, аби піднятися на п’єдестал пошани. Провів п’ять сутичок і в підсумку здобув срібну нагороду. Бився проти представників Індії, Ізраїлю, США, Уельсу та Великої Британії. В фіналі поступився американцю. Трохи забракло витримки під час боротьби у партері, — сказав  Іван Бердиш.  

Читайте також:

Меморіал «Метра». У Тульчині після багаторічної перерви поновили відкриті шахові змагання

Вінничани у Болгарії стали чемпіонами світу зі спортивної радіопеленгації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Слава Vector

    Місяць тому я натрапив на цей гральний сайт https://pravda.if.ua/osoblyvosti-vyboru-onlajn-kazyno/ який допоміг мені вирішити проблему нестачі коштів. Я вирішив скуштувати, вклавши туди невелику суму. І був приємно вражений результатом! Тепер я планую серйозно використовувати цей сайт онлайн-казино, тому що я переконаний у його надійності та прибутковості.

keyboard_arrow_up