Штангіст Сергій Колесник побив власні рекорди і здобув три медалі на Кубку України

Штангіст Сергій Колесник побив власні рекорди і здобув три медалі на Кубку України
  • Новий вихованець вінницької обласної школи вищої спортивної майстерності Сергій Колесник після важкої травми, року відновлення і переходу до нової команди успішно виступив на дорослому Кубку України.
  • І це при тому, що він – юніор.

Зокрема, Сергій Колесник побив всі свої рекорди . А саме — у ривку показав результат 126 кг, у поштовху 161 кг, у сумі 287 кг. Це принесло вінничанину бронзу у ривку, срібло у поштовху і бронзу за абсолютний результат.

— Вітаємо всіх причетних! Особлива подяка  керівництву ШВСМ (директор — Андрій Корнійчук) і Федерації важкої атлетики Вінниччини ( президент — Олександр Кошелєв), — прокоментував його тренер Костянтин Соцков.

Відео дня

Сергій Колесник — 2004 року народження . Родом із Шепетівки (Хмельницька область). Із 2023 року перейшов до вінницької обласної ШВСМ. Майстер спорту України. Чемпіон Європи серед кадетів (2021 р.), бронзовий призер чемпіонату світу серед кадетів (2021 р.). В грудні 2021 року отримав важку травму кисті руки. Тому весь 2022 рік пропустив.

 — Федерація важкої атлетики Вінниччини взяла Сергія на повне забезпечення. Бо він — круглий сирота. І гарні результати не забарилися. Сподіваємося, що успіхи на Кубку України серед —  це початок великого шляху Сергія Колесника. Маємо спільні амбітні плани. Зокрема, прагнемо у 2024 році привезти до Вінниці медаль чемпіонату світу, —  наголосив Костянтин Соцков.

Читайте також:

Шахові вундеркінди знову запрошують вінничан на благодійні ігри. Збирають кошти для ЗСУ

Команда Бару виграла футзальний чемпіонат області серед дівчат, здолавши вінницьку «Ниву»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up