Команда Бару виграла футзальний чемпіонат області серед дівчат, здолавши вінницьку «Ниву»

Команда Бару виграла футзальний чемпіонат області серед дівчат, здолавши вінницьку «Ниву»
  • Певною несподіванкою для вболівальників завершився чемпіонат Вінницької області з футзалу серед дівчат 2009-2010 р.н., який фінішував у Літині.
  • Команда Вінницької ДЮСШ «Нива» поступилася золотими нагородами колективу Бару.
  • Змагання організували обласні Асоціації футболу і футзалу.

На старт вийшли сім команд, розподілених на дві підгрупи.  В першій із них змагалися господарки майданчику, колективи Вінниці і Мурованих Курилівців. В іншій – Шаргород, Бар, Сугаки і Тульчин.

До фінального етапу вийшли вінничанки, літинчанки, барчанки і тульчинки. Вони розіграли комплект медалей. Золото впевнено здобула ДЮСШ «Колос» (Бар), яка виграла всі три матчі із переконливою різницею забитих і пропущених м’ячів — 13:2. Її підготував тренер Микола Панасюк.

Вирішальну гру барчанки провели проти вінницької ОДЮСШ «Нива». Вони за повної переваги перемогли із рахунком 4:1. На другому місці залишилися представниці обласного центру, на третьому — «Плеяда» (Тульчин).

Відео дня

Урочисте нагородження провели голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко, його заступник Олександр Крилов і головний суддя змагання Юрій Наровицький. Команди були нагороджені Кубками, медалями і грамотами.

Окрім командних призів, були визначені й лідери в індивідуальному заліку. Найкращим гравцем чемпіонату стала Анастасія Галецька, найкращим воротарем — Мар’яна Самсонова (обидві —  Бар), найкращим бомбардиром із показником у десять голів —  Марта Буніна (Вінниця).    

— Перемога в чемпіонаті команди Бару виявилася беззаперечною, вона стабільно прогресує. Барчанки разом із ОДЮСШ «Нива» незабаром стартують у одній із зон чемпіонату України з футболу серед дівчат 2009 — 2010 р.н. Він пройде 8 — 9 березня у Вінниці, на стадіоні Палацу дітей та юнацтва. Окрім двох місцевих команд, у нас гратимуть колективи Одеси, Києва і Черкас. Переможець вийде до фінального етапу, —  прокоментував Юрій Наровицький.

 

Читайте також:

Фрідайвер Ілля Чорний проплив 137 метрів із затримкою дихання. Вперше став чемпіоном України

На Кубку чемпіонів німецькі вболівальники стоячи аплодували вінницьким індорхокеїстам

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up