Перелом руки не завадив вінницькому тхеквондисту Артему Семенюку здобути срібло в Албанії

Перелом руки не завадив вінницькому тхеквондисту Артему Семенюку здобути срібло в Албанії
  • Юний вінницький тхеквондист Артем Семенюк вдало виступив на міжнародному рейтинговому турнірі «Top Tirana Open».
  • Він пройшов у столиці Албанії Тірані.

Турнір був одним з етапів відбору до національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи та світу. Змагання проходили по новим правилам. Зокрема, використовувалася  ростова система (учасники до 148 см). Причому вага суперників могла бути від 33 до 45 кг.  

Вінницю представляв юний тхеквондист Артем Семенюк. Його тренують мама Тамара Карапетян -Семенюк (у минулому — чемпіонка світу і Європи з самбо) і Леонід Кулаковський

Відео дня

— За рахунок свого рейтингу Артем автоматично вийшов у другий раунд. У півфінальному поєдинку він переміг першого номера у цій ростовій категорії, спортсменом з Чорногорії , — розповіла Тамара Карапетян-Семенюк.  

В фіналі вінничанин вийшов на бій проти тхеквондиста із Домініканської республіки . Суперник був старшим на два роки та важчим на чотири кілограми.

 — Напружений поєдинок тривав три раунди. Всього декілька балів не вистачило Артему до перемоги. І це незважаючи на те, що він виступав з переломом руки. Отримав його тиждень тому на клубному чемпіонаті Європи, — додала Тамара Карапетян-Семенюк.  

Читайте також:

Вінницькі фрі-файтери виграли чемпіонат України, який пройшов у місті-герої Бучі

У Вінниці нагородили 55 призерів Всеукраїнських і міжнародних змагань та їх тренерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up