«Патріот» з Агрономічного випередив усіх у футзальному чемпіонаті Вінницького району

«Патріот» з Агрономічного випередив усіх у футзальному чемпіонаті Вінницького району
  • Майже два місяці тривав чемпіонат Вінницького району з футзалу.
  • В змаганні взяли участь десять команд.
  • Грали за коловою системою.

В підсумку золоті нагороди здобув «Патріот» (Агрономічне). На другому місці — «Оріон» (Малі Крушлинці), на третьому — «Володимир» (Тиврів).

Урочисте нагородження призерів чемпіонату відбулося 18 лютого на базі спорткомплексу «Колос». У ньому взяли участь голова Асоціації футзалу Вінницької області  Юрій Максименко, голова Асоціації футзалу Вінницького району Андрій Заводян, голова Асоціації футболу Вінницького району Олександр Мельник, голова районної організації спорттовариства «Колос» Роман Юсумбелі і Агрономіченський сільський голова Сергій Сітарський. Були вручені Кубки, медалі та індивідуальні призи. Найкращим гравцем турніру став Валентин Павловський («Оріон»), найкращим бомбардиром — Дмитро Балинський («Патріот»). 

Відео дня

  

— Змагання пройшли на досить високому рівні. Окрім боротьби за призові місця в командному заліку, тривала цікава боротьба і в гонці бомбардирів. Дякую організаторам змагань Олександру Мельнику, Андрію Заводяну і Роману Юсумбелі. Також бажаю всім нам мирного неба та дякую нашим ЗСУ і силам ППО за те, що дали нам можливість зіграти цей чемпіонат, — сказав Юрій Максименко.

— Футзальний чемпіонат Вінницького району проводиться щороку. Але в такому розширеному форматі, протягом двох місяців, він проходив вперше. Це дало можливість командам набрати форму і продемонструвати всі свої найкращі якості,  — прокоментував Андрій Заводян.    

Читайте також:

 «Нива» піднялася на друге місце Зимового Кубку ПФЛ. Вдома переграла «Чайку»

Юні нивівці виграли обласний футзальний чемпіонат

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Леонід Петрусь

    Як

keyboard_arrow_up