Юні нивівці виграли обласний футзальний чемпіонат

Юні нивівці виграли обласний футзальний чемпіонат
  • У чемпіонаті Вінницької області з футзалу серед юнаків 2010-2011 р.н. ігри тривали місяць.
  • Змагання спільними зусиллями організували обласні Асоціації футболу і футзалу за підтримки Асоціації футзалу Вінницької територіальної громади, футзальної Асоціації Вінницького району і численних  меценатів. 

— Участь у чемпіонаті взяли майже 30 юнацьких команд. До фіналу дійшли шість найсильніших.  Щиро вірю в те, що в цій залі знаходяться гравці, які прославлятимуть Україну у світовому футзалі, як Андрій Шевченко у футболі.  Асоціація футзалу Вінницької області була створена саме у рік великої війни за незалежність проти окупантів. Але завдяки ЗСУ та нашим ППО вдалося провести цей юнацький чемпіонат, який ми завершуємо в одному з найкращих залів регіону, — прокоментував голова Асоціації футзалу Вінниччини Юрій Максименко.

Виграли 12 матчів

Фінальні змагання пройшли 16 лютого в спорткомплексі «Нокаут». Спочатку колективи були розбиті на дві групи по три команди, після чого пройшли стикові ігри. В поєдинку за бронзу ДЮСШ Жмеринки здолала ДЮСШ Могилева-Подільського —  5:0. Усі п’ять м’ячів провів Оскар Свистун, найкращий бомбардир фінального етапу (вісім голів). В цікавому фіналі команда Вінницької обласної ДЮСШ «Нива» переграла ДЮСШ Липовця – 5:1. Її підготували тренери Сергій Заєць і Олексій Рябцев.

Відео дня

— Ми виграли у чемпіонаті області 12 матчів. Одного разу зіграли внічию, 0:0 проти команди Жмеринки. Це був поєдинок фінального етапу.  В фіналі здолали гарну команду Липовця. Виділяти в складі нікого не хочу. Всі гравці — молодці, — прокоментував Сергій Заєць. 

Команда ВОДЮСШ «Нива» 2010-2011 р.н. вже не вперше виграє змагання обласного рівня. Тепер її гравці мріють восени дебютувати у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

Найкращі гравці турніру

Урочисте закриття чемпіонату вийшло надзвичайно яскравим. Це не дивно, адже вів його відомий телеактор і ведучий Олександр Теренчук. Окрім традиційних Кубків і медалей, юні спортсмени отримували у подарунок набори м’ячів, футзальне взуття, торти та інші подарунки від партнерів і почесних гостей. Вони проводили нагородження разом із керівниками футзальних федерацій.

Окрім командних призів, були передбачені й індивідуальні. Найкращим воротарем турніру став Назар Горбань (ДЮСЩШ Жмеринки), найкращим захисником – Ілля Єлізаров (ОДЮСШ «Нива»), найкращим нападником – Оскар Свистун (ДЮСШ Жмеринки). Також подарунки отримали кращі гравці в складі кожної із шести команд-учасниць фінального етапу. 

Читайте також:

М’ячі у подарунок кожній команді. У Шаргороді фінішував футзальний чемпіонат

«Нива» здолала «Горизонт» із Хоньківців, але поступилася «Універу-Динамо» із Харкова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up