«Олімпійська надія Вінниччини-2022» Лейла Юсіфзаде тріумфувала на міжнародній арені

«Олімпійська надія Вінниччини-2022» Лейла Юсіфзаде тріумфувала на міжнародній арені
Лейла Юсіфзаде
  • У м.Тарту (Естонія) проходив Гран-Прі «Miss Valentine» з художньої гімнастики.
  • В його рамках відбувся однойменний міжнародний турнір, де в різних вікових категоріях змагалися гімнастки із близько 40 країн світу.

Цього року вінницькі гімнастки вперше представляли Україну на змаганнях такого рівня. У складі національної збірної команди України виступала Лейла Юсіфзаде (2007 р.н.), вихованка Вінницької ШВСМ, володарка титулу «Олімпійська надія Вінниччини-2022».  

Від вінницького СК «Прем’єра» (тренери Юлія Заплішна, Ганна Миргородська) були вихованки МДЮСШ № 1 Катерина Дудчик (2011 р.н.), Злата Величко (2011 р.н.), Злата Малогловець (2012 р.н.), Уляна Черновська (2012 р.н.), Марія Кватернюк (2012 р.н.) та гімнастки ВОКДЮСШ Марія Заремба (2014 р.н) і Зоряна Заплішна (2015 р.н.). Спортклуб «Еліт» (тренери Дар'я Чернякевич, Ольга Оксамитна) представляли Соломія Чирка (2008 р.н.), Єва Пинько (2011 р.н.), Надія Клипайло (2012 р.н.), Христина Щербань (2012 р.н.) і Єлизавета  Харченко (2013 р.н.).

Відео дня

У категорії гімнасток 2007 р.н. («seniors») Лейла Юсіфзаде виборола перемогу у багатоборстві (за сумою балів 2-х видів), посівши перше місце в обох видах. Вона вийшла у фінали у вправах з обручем та стрічкою. Там Лейла Юсіфзаде зайняла перше і третє місця відповідно!  

Дуже достойно виступила Злата Величко, яка виборола друге місце у вправі зі стрічкою і третє місце у вправі з обручем, а у багатоборстві посіла 12-е місце. Христина Щербань зайняла друге місце у вправі зі стрічкою, а у  багатоборстві — 24-е місце.

Високі результати показали й інші наші спортсменки Зоряна Заплішна стала п’ятою у фіналі у вправі без предмета, Уляна Черновська  — п’ятою у вправі зі стрічкою,  Злата Малогловець  — дев’ятою у вправі з м'ячем,  Єва Пинько — шостою у вправі зі стрічкою, Соломія Чирка — шостою у вправах зі стрічкою та обручем.

Читайте також:

Фрідайвер Ілля Чорний проплив 137 метрів із затримкою дихання. Вперше став чемпіоном України

На Кубку чемпіонів німецькі вболівальники стоячи аплодували вінницьким індорхокеїстам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена Лабунець

    Молодчинка так тримати , пишаємось .
  • Олександр Чорний

    Вчилась 17 гімназія?

keyboard_arrow_up