«Нива» здобула третю поспіль перемогу над аутсайдером, декласувавши столичний «Рубікон»

«Нива» здобула третю поспіль перемогу над аутсайдером, декласувавши столичний «Рубікон»
  • Четверта команда Другої ліги чемпіонату України з футболу приймала дев’яту.
  • Вболівальники «Ниви» очікували чергової перемоги над аутсайдером «Рубіконом» (Київ), і це сталося.

«Рубікон» прибув у Вінницю знову з неповним запасом, особливих втрат зазнала опорна зона. «Нива» ж після двох поспіль перемог над резервістами першолігових «Кременя» та «Металурга» явно збиралася продовжувати свою успішну серію.

Початок матчу краще вдався вінничанам. Жуков у боротьбі з Коваленком заробив штрафний далеко на лівому фланзі, а найдосвідченіший у середній лінії «Ниви» – Віталій Кольцов – ногою замкнув подачу Швеця. 1:0 – його третій гол у чемпіонаті при двох расистах.

Відео дня

«Нива», маючи підбір швидкісних гравців, оперативно перехоплювала м’яч і вискакувала в швидкі контратаки.  Воротар гостей Пацкан реагував на удари Кольцова та Швеця, а Жуков бив неточно, часто виступаючи мотором цих блискавичних комбінацій. Саме цей швидкий вінгер заробив пенальті, прокинувши воротаря та зачепившись за нього.

Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько впевнено реалізував 11-метровий – 2:0. П’ятий гол у дев'яти матчах для екс-нападника «Шахтаря», «Чорноморця» та «Ворскли».

Після перерви Загорулько міг забивати ще, щонайменше, тричі, зате тонким пасом асистував Швецю під третій гол – 3:0. Олексій відзначився другим голом при чотирьох асистах в шести матчах.

Але далі настала черга й Артура. Петрук розігрався з ним і вирізав подачу з правого флангу, а Загорулько вкотре в сезоні забив головою – 4:0. Шостий гол президента «Ниви» у чемпіонаті.

До завершення матчу «Нива» дійшла впевнено, випустила кількох молодих хлопців. Набравши 17 очок, вінничани зрівнялися з «Реалом Фармою», який іде другим. «Рубікон» зазнав п’ятої поспіль розгромної поразки.

Читайте також:  

Майстер-клас від Інтерконтинентального чемпіона. Роман Головащенко розкривав секрети боксу

Футболістки «Ниви» виграли обласний турнір серед дівчат і конкурс жонглювання м’ячем

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up