«Нива» забила чотири «сухих» м’яча столичному «Рубікону» і піднялася на четверте місце

«Нива» забила чотири «сухих» м’яча столичному «Рубікону» і піднялася на четверте місце
Радість переможців
  • В матчі шостого туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) вінницька «Нива» приймала київський «Рубікон».  
  • Він переміг у попередньому турі одного із лідерів «Карпати» (Галич) – 3:0. Тому жодної недооцінки суперника із боку вінницьких футболістів бути не могло.

Наша команда прагнула реабілітуватися за прикру поразку в Кубку України в матчі із першоліговою «Волинню». Тоді нивівці домінували на полі, але поступилися в серії пенальті.

В складі «Рубікону» через травми та не могли зіграти лідери Руслан Грабовський та Олег Луценко. Втім, через проблеми зі здоров’ям не змогли взяти участь в матчі нивівці Костянтин Граматік, Олександр Борячук, Антон Брижчук, Володимир Кучер.  

Нивівці на 23-й хвилині відкрили рахунок. М’яч після подачі штрафного Максима Зеленевича залетів у ворота суперника. Подвоїв рахунок перед перервою Дмитро Петрик. І знову після розіграшу стандарту. Гравець «Ниви»  без особливої протидії із боку оборонців поклав м’яч головою в сітку. 2:0!

Відео дня

Блискучий дриблінг президента

В другому таймі кілька гарних нагод забити мав граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Йому вдалося відзначитися на 64-й хвилині після сольного проходу, коли наш гравець обіграв кількох захисників і пробив повз голкіпера.  

«Нива» продовжила тиснути, і мала збільшувати рахунок. Шанси мав Ігор Маляренко, але в одному випадку гостей врятував голкіпер Андрій Пацкан. Втім, «Ниві» вдалося забити у компенсований час. Віктор Георгієв вийшов віч-на-віч із голкіпером і з гострого кута вразив ціль. 4:0 на радість вболівальникам.

Після цієї перемоги «Нива»  піднялася на четверте місце турнірної таблиці. Наступну гру наша команда проведе п’ятого вересня на Черкащині проти «Дніпра».    

Читайте також:

Воротар «Ниви» Максим Гурідов починав у «Шахтарі» з Коваленком, Зубковим і Борячуком

«Нива» втратила шанс зіграти із «Динамо» чи «Шахтарем», поступившись «Волині» в Кубку країни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up