«Нива» в центрі міста провела конкурси для вболівальників та відвідала будинок-інтернат

«Нива» в центрі міста провела конкурси для вболівальників та відвідала будинок-інтернат
  • ФК «Нива» продовжує робити сюрпризи для вболівальників, готувати для них креативні заходи.
  • В самому серці Вінниці, біля Вежі, нивівці вперше організували футбольний вечір. Там були батл фрістайлерів і футбольний боулінг та інші різноманітні конкурси.
  • А головне — усі охочі могли познайомитися та поспілкуватися із гравцями клубу Вінниччини № 1. Безумовно, це позитивний крок в плані відкритості, формування позитивного іміджу та залучення нових прихильників.

Ірина Аксьонова спостерігала за шоу фрістайлерів разом зі своїми синами, які нещодавно почали відвідувати футбольний гурток. 

— Я ще ніколи не була на матчах «Ниви», хоча чула про цю команду. Тепер думаю завітати із родиною на гру, повболівати, — розповіла Ірина Аксьонова.     

Відео дня

21-річний Андрій Гуменюк в юності займався футболом. Про нивівськ шоу він заздалегідь не знав — випадково проходив поруч і зупинився.

— Я регулярно відвідую матчі «Ниви», слідкую за її виступами з самого дитинства. Подобається, як нині розвивається клуб, як ведеться робота із вболівальниками. Це цікаво і перспективно.  На жаль, «Ниві» бракує сучасної інфраструктури, але це можна виправити, — сказав Андрій Гуменюк.

Гравці «Ниви» були задоволені можливістю поспілкуватися із вболівальниками.

— Вважаю, що такі івенти є дуже важливими для розвитку і популяризації клубу і взагалі футболу у Вінниці. Завдяки ним на матчах буде більше вболівальників. Футбольні вечори — гарна розвага для наших прихильників, — сказав 17-річний воротар «Ниви» Владислав Гавриленко. 

Також «Нива» нещодавно відвідала Стрижавський будинок-інтернат. Про це, а також про тренувальний процес команди, можна дізнатися у відеоблозі. 

 

Читайте також:

Вінничани із порушеннями ОРА, слуху, зору та інтелекту на Львівщині готуються до змагань

«Нива» приймає лідера групи — столичний ФК «Лівий берег»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій Поліщук

    А коли вже дочекаємось сюрпризу від "Ниви" у вигляді перемоги в календарному матчі?

    Vova Polishuk reply Сергій Поліщук

    Сергій Поліщук Вже скоро

keyboard_arrow_up