«Нива» перервала безвиграшну серію, здобувши вольову перемогу над «Любомиром» зі Ставища

«Нива» перервала безвиграшну серію, здобувши вольову перемогу над «Любомиром» зі Ставища
  • ФК «Нива» 6 листопада у Бучі грала з «Любомиром» (Ставище, Київська область).
  • Ця команда здобула лише очко в попередніх поєдинках сезону, в тому числі зазнала поразки від вінничан у другому турі (1:3).

«Нива» була у непростому становищі, зважаючи на семиматчову безвиграшну серію, звільнення «за згодою сторін» головного тренера Володимира Циткіна, гравців Борячука і Козьбана. Через травму матч пропускав Зеленевич, через перебір жовтих карток – Худік. Проте на поле повернулися Петрик і Хохлов, а місце у воротах зайняв Гурідов. Виконуючим обов’язки головного тренера став Валентин Вишталюк, який був помічником Володимира Циткіна. 

На старті гри гостей очікував «холодний душ». Після розіграшу штрафного удару на 10-й хвилині Лука Надірадзе випередив наших захисників і загнав шкіряного у сітку. 1:0.

Зрівняти рахунок «Ниві» вдалося на 34-й хвилині. Після передачі Дениса Громока, який увірвався у карний майданчик, відзначився Едуард Сербул.  

Відео дня

Після перерви «Нива» намагалася діяти активно, «першим номером». Адже, зрозуміло, нічия з аутсайдером команду Вінниці не влаштовувала. Ключовим виявився епізод на 63-й хвилині. Автор забитого м’яча Лука Надірадзе за фол в центрі поля отримав другу жовту картку і був видалений.

«Нива» вперто намагається реалізувати численну більшість. Врешті-решт це призводить до фолу у карному майданчику господарів поля. Його чітко реалізував Артур Загорулько. Наш граючий президент залишається лідером перегонів бомбардирів у групі «А».

До кінця матчу «Нива» зберігала шанси на збільшення своє переваги. Але рахунок залишився незмінним — 2:1 на користь вінничан.

Наша команда нині посідає сьому сходинку турнірної таблиці. Через тиждень вона вдома прийматиме «Чайку» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область).

 

Читайте також:

Вінничани дебютують на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв, що стартує у Києві

Юні дебютанти стали чемпіонами України з тхеквондо. Діти іноді тренуються й двічі на день

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up