На реконструкцію вінницького спорткомплексу додатково виділили 20 мільйонів гривень

На реконструкцію вінницького спорткомплексу додатково виділили 20 мільйонів гривень

Триває реконструкція спортивного комплексу (СКА), що по вулиці Академіка Янгеля (колишня вул. Фрунзе). Днями стало відомо, що на реконструкцію СКА у Вінниці Кабмін виділив 20 мільйонів гривень.

Роботи з реконструкції приміщення спорткомплексу розпочались у жовтні 2018 року.

— Після демонтажних робіт у приміщенні спорткомплексу будівельники приступили до заміни інженерних мереж. Пізніше підсилили стіни, де в цьому була потреба. У рамках реконструкції СКА розпочато утеплення будівлі та покрівлі, оновлення зали, басейну. Також у планах – виконати благоустрій навколишньої території, — зазначають на сайті міськради.

Відео дня

Кошти на реконструкцію приміщення виділили з міського бюджету. Але торік Кабінет міністрів виділив «субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних п’ятдесятиметрових і двадцятип’ятиметрових басейнів». Частину виділених коштів, а саме 20 мільйонів гривень, направили на реконструкцію вінницького спорткомплексу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей Чертков

    Тож була новина що зекономили ??
  • Мила Сторож

    Быстрей бы
  • Stashenko Nastia

    Дайте мне ети деньги,я сделаю быстрее дешевле,и сдачу принесу в пару мильйонов))

    Андрей Засимович reply Stashenko Nastia

    Anastasia Stashenko да ладно))чё в тендере не участвуете?

    Artem Mukhomor reply Stashenko Nastia

    Anastasia Stashenko а я б не принес), они крадут - и я так же буду, - они подают пример, спасибо )
  • Андрей Пет-Рович

    Крахоборы !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up