Молодіжна команда «Ниви» виграла подільське дербі і пройшла до півфіналу юнацької ліги України

Молодіжна команда «Ниви» виграла подільське дербі і пройшла до півфіналу юнацької ліги України
  • Четвертого червня на стадіоні Вінницького педколеджу пройшов матч у відповідь ¼ фіналу Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
  • «Нива» U-19 (Вінниця) грала проти «Поділля» U-19 (Хмельницький).

У першому поєдинку на виїзді нивівці перемогли із рахунком 3:2. Тому у Вінниці гостям була потрібна лише перемога, переконливий реванш   

Втім, гру впевнено контролювала команда Олександра Гуріна. В першому таймі гольовим дублем відзначився Вадим Панасюк, який водночас виступає за основну «Ниву».

Після перерви гольову крапку поставив 17-річний вінничанин Артем Петрик, який вийшов на заміну. Отже, 3:0 на користь господарів поля. «Нива» U-19 у півфіналі продовжить боротьбу за медалі Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Відео дня

 — Було відомо, що я вийду на поле після перерви, аби підсилити атаку. «Поділля» U-19 — хороша команда. Вона добре грає у пас, переходить у напад. Тому поєдинок був непростим, — сказав Артем Петрик.

Серед уважних глядачів на матчі був президент ФК «Нива» Артур Загорулько. Він виявився задоволений грою нивівської молоді, адже здобута перемога.

— Рік тому «Нива» U-19 була в ¼ фіналу Кубку ДЮФЛУ, зараз вже піднялася на сходинку вище. Значить, команда прогресує. Чекаємо наступної гри, — прокоментував Артур Загорулько.

Він сказав, що на перші збори «Ниви» будуть викликати молодь 2006 р.н. та гравців із команди U-19.

— Думаю, що таких футболістів там буде чимало. Але хто саме залишиться у професіональному клубі, вирішуватиме вже новий головний тренер, — пояснив Артур Загорулько.
 

Читайте також:

Благодійники встановлять системи очистки води з фонтанчиками у спортшколах Вінниччини

Меморіал Миколи Негрєєва у Вінниці вперше виграли футболісти з Бердичева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up