Лідерку «ЕМС-Поділля» Діану Боровську визнали кращою серед футболістів цього року на Вінниччині

Лідерку «ЕМС-Поділля» Діану Боровську визнали кращою серед футболістів цього року на Вінниччині
  • На засіданні виконкому Вінницької обласної Асоціації футболу визначили кращого спортсмена 2023 року, затвердили календар змагань і бюджет на 2024 рік.

Вів засідання голова цієї громадської спілки Ігор Гатауллін. У президії були його перший заступник Руслан Осмоловський, заступники Василь Подолян та Сергій Татусяк. 

На початку засідання було ухвалено рішення прийняти до ВОАФ нового колективного члена – відділення НОК України у Вінницькій області. Подяки, подарунки і м’ячі вручили відомим місцевим спортивним функціонерам і тренерам. Серед них був й колишній гравець «Ниви», «Динамо» і збірної України Віталій Косовський.   

Відео дня

Новим виконавчим директором обласної Асоціації призначили заступника голови Ігоря Павленка, який до цього був спортивним директором ВОАФ. Найкращим футболістом року на Вінниччині була визнана лідерка команди вищої ліги «ЕМС-Поділля» (Вінниця) Діана Боровська.

Серед дискусійних підіймалося питання відбудови футбольної інфраструктури на Вінниччині після завершення війни. Для цього можна знайти іноземних інвесторів і меценатів. Але відповідні проєкти за підтримки органів влади треба готувати заздалегідь!  

        

Читайте також:

Визначили найрозумніших шахістів серед студентів коледжів

Вінницькі легкоатлети готуються до завершальних змагань року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up