Ігоря Гатаулліна переобрали головою обласної асоціації футболу

Ігоря Гатаулліна переобрали головою обласної асоціації футболу
  • На позачерговій звітно-виборній Конференції громадської спілки «Вінницька обласна асоціація футболу» вибирали голову та все керівництво.  
  • Одностайним рішенням усіх делегатів було вирішено переобрати на цю посаду Ігоря Гатауліна, який очолює обласну асоціацію футболу із 2007 року.
  • Першим заступником голови став Руслан Осмоловський, заступниками — Василь Подолян, Сергій Татусяк та Ігор Павленко.

Ігор Гатауллін нагадав про численні здобутки Асоціації у 2017— 2023 роках. Зокрема, у жіночому, дитячо-юнацькому, студентському футболі, організованому навчанню футбольних тренерів на категорію «С» тощо. Водночас йшла мова про необхідність затвердження програми розвитку обласного футболу на найближчі чотири — п’ять років. Вона розроблена, пройшла експертну оцінку в обласному управлінні спорту і рухової активності та чекає затвердження депутатами обласної Ради.   

Учасники Конференції позитивно оцінили діяльність обласної Асоціації футболу. Приміром, голова Тульчинської районної Асоціації футболу Сергій Чепернатий звернув увагу на системну благодійну роботу. Зокрема, на благодійних футбольних турнірах збираються кошти на допомогу ЗСУ. Активно футбольна громада допомагає й воїнам з ампутацією кінцівок.

Відео дня

Виконавчий директор обласного відділення НОКУ Сергій Пліхта повідомив, що його громадська спілка планує стати асоційованим членом ВОАФ. Це особливо актуально, зважаючи на здобуття збірної України з футболу путівки на Олімпіаду-2024.

Голова Стрижавської ОТГ Михайло Демченко, який шість років успішно був головою федерації футболу Вінницького району, наголосив не необхідності побудови сучасного стадіону для вінницького професіонального клубу. А також більш активної підтримки «Ниви» з метою виведення її на кращий рівень.         

Наприкінці заходу було ухваленого рішення вимагати проведення позачергового звітно-виборчого Конгресу Української асоціації футболу. Нагадаємо, вона фактично залишилася без керівництва, яке перебуває у СІЗО. До того ж у керівних органів УАФ закінчилися повноваження. Делегати вирішили, що обласну асоціацію футболу на позачерговому конгресі представлятиме спортивний директор Ігор Павленко.     

                      

Завершилася Конференція нагородженням подяками і цінними подарунками десятків людей, які особливо відзначилися у розвитку футболу на Вінниччині.    

Читайте також:

Вінницькі тхеквондисти стали срібними призерами турніру Ramus Open у Болгарії

На меморіалі Анатолія Житецького вшанували найкращих важкоатлетів і тренерів 2023 року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач51

    А у Вінниці ОПЗЖ та Регіонали будуть продовжувати рулити футболом і відповідно бюджетними коштами … Все норм і Ми воюємо…

keyboard_arrow_up