Гімнаст Ілля Приходько, який народився у Вінниці, став срібним призером Кубку Норвегії

Гімнаст Ілля Приходько, який народився у Вінниці, став срібним призером Кубку Норвегії
  • Наші спортсмени продовжують підкорювати спортивні арени на всіх континентах.
  • У останні десятиріччя ми нічого не чули про успіхи вінничан у спортивній гімнастиці, адже цей вид спорту у місті над Бугом не культивується.
  • І ось з'явилася цікава звістка про успіх нашого юного гімнаста у Норвегії.

Ілля Приходько народився у Вінниці. У п’ятирічному віці разом із родиною переїхав до Осло (Норвегія). Наразі Іллі 11 років, він ходить до школи, де навчається англійською мовою. Також вільно розмовляє норвезькою мовою зі своїми друзями.

Останні два роки Ілля Приходько наполегливо займається спортивною гімнастикою. На своїх перших великих змаганнях він посів 11-те місце.

Відео дня

Але цілеспрямована робота над вдосконаленням майстерності принесла свої наслідки. Вихідними Ілля успішно виступив у Кубку Норвегії, який пройшов у місті Ставангер. Там приймали участь спортсмени з усієї країни. За такої сильної конкуренції Ілля Приходько посів друге місце у віковій категорії 11-12 років.

За словами батьків, Ілля є різностороннім спортсменом, не обмежується виключно гімнастичними вправами. Він ще дуже захоплюється шахами і настільним тенісом.
 

Читайте також:

«Крижана людина» з Вінниці чотири роки поспіль ходить без верхнього одягу

У поєдинку лідерів обласного футзалу «ЯСКО» здолав «Енергетик». Тепер за крок від золота

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natasha Makarova

    То есть про своих как написать - то нет, пишите сами в колонке "От читателей", а как про чужие соревнования и людей, давно к стране никаким боком не относящихся - то пожалуйста! Бляха, что с вами не так?!
  • Вадим Дмитриев

    Який він наш, придурбасы? Зачем писать ни о ком для Украины? Это  норвежец.

keyboard_arrow_up