ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу

ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу
  • У Сосонці (Вінницький район) вчора фінішував чемпіонат області з футзалу (вища ліга).
  • Змагання влаштувала Асоціація футзалу Вінниччини за підтримки обласної Асоціації футболу.   

Призову трійку склали вінницькі колективи «ЯСКО», «Енергетик» і «Сапфір». «Ясківці» в цікавому завершальному матчі переграли господарів майданчику з «Десни» — 5:2.

За словами одного із лідерів «ЯСКО» Андрія Заводяна, цього року здобути золото  було складніше, ніж торік.

 — Рівень команд вищої ліги області підрівнявся. Ми задоволені й організацією змагань. До речі, на матч із «ЯСКО» всі налаштовуються, як на «останній бій». Тому підтвердити своє чемпіонство було непросто, — сказав Андрій Заводян.

Відео дня

Тепер «ясківці» готуватимуться до виступу на офіційних всеукраїнських змаганнях із футзалу.         

 — Ми збираємося виграти другу лігу України з футзалу, яка стартує у квітні. Розвиваємо не лише дорослу команду, але і юнацький клуб, — сказав керівник клубу «ЯСКО» Ярослав Скоромний.

Урочисте нагородження проводили голова обласної Асоціації футзалу Юрій Максименко, почесний президент обласної Асоціації футзалу Ярослав Скоромний, почесний консул Латвійської республіки Ігор Скоромний, голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, голова Вінницької міської Асоціації футзалу Костянтин Мустулюк, голова футзальної Асоціації Вінницького району Андрій Заводян і виконавчий директор обласної Асоціації футзалу Володимир Краковецький. Команди-призери отримали від організаторів Кубки, медалі і комплекти футбольних м’ячів. Вручили й низку красивих індивідуальних призів у різних категоріях.

— Дякую всім командам за цікаву гру. У вищій лізі турнірна інтрига зберігалася до останнього туру. Є ще нижчі дивізіони чемпіонату міста. Тобто загалом у наших змаганнях виступають близько 70 колективів, — сказав Юрій Максименко.

Читайте також: 

Вінницький штангіст зробив золотий «хет-трик» на чемпіонаті України

«Нива» поступилася «Епіцентру» в завершальному контрольному поєдинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Galinka💖

    Сапфір 💙
  • Maks

    .

    Ihor reply Maks

    Админ ваш пассажир

keyboard_arrow_up