Дзюдоїсти відкрили рік чемпіонатом Вінниці. Найкращі отримали Кубки і термоси

Дзюдоїсти відкрили рік чемпіонатом Вінниці.  Найкращі отримали Кубки і термоси
  • Сьогодні, третього лютого, у залі Центрального міського стадіону відбувся відкритий чемпіонат Вінниці з дзюдо серед кадетів (до 18 років).
  • На килим виходили 64 спортсмени. Вони представляли вінницькі МДЮСШ № 5, ВОДЮСШ «Колос», ВОКДЮСШ та місто Іллінці.

Загалом було розіграно комплекти медалей у 15 вагових категоріях, окремо серед юнаків і дівчат. Змагання організував Комітет по фізичній культурі і спорту міської ради.

— Змагання слугувало етапом відбору на чемпіонат області. Він відбудеться 13 лютого у Вінниці. За підсумками обласної першості формуватиметься збірна для участі в чемпіонаті України, — повідомив головний секретар чемпіонату міста Олег Бузовський.

Високі результати і гарну техніку, за словами організаторів, показали Антон Додон (МДЮСШ № 5, вагова категорія до 50 кг,), Тарас Крилов (Іллінці, 55 кг,), Світлана Клімова (МДЮСШ № 5, 57 кг) і Діана Бенькова (МДЮСШ № 5, 63 кг). Всі вони – призери різноманітних всеукраїнських турнірів і чемпіонатів області.     

Відео дня

Взагалі п’ята спортшкола виграла значну частину нагород різного ґатунку. Але командного заліку на чемпіонаті не було передбачено.       

Нагородження провів головний суддя Вадим Німець. Призери отримали грамоти і медалі та цінні подарунки від Комітету по фізичній культурі і спорту міської ради. Зокрема, термоси - Антон Додон і Світлана Клімова, а Кубки «За хорошу техніку» - Олег Кобенда (42 кг, МДЮСШ № 5) і  Тарас Крилов.

Читайте також:

Кастинг для черлідерок. Одного бажання займатися черліденгом у Вінниці недостатньо

Чемпіонат області з футзалу серед дівчат виграли наймолодші  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up