До фіналу чемпіонату України з хокею на траві вийшли дві вінницькі команди

До фіналу чемпіонату України з хокею на траві вийшли дві вінницькі команди
  • У Вінниці вихідними пройшли півфінальні матчі чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд.
  • Серед чотирьох команд три представляли місто над Бугом. Вони грали серії матчів, до двох перемог.

Особливу цікавість викликало суперництво двох команд із міста над Бугом. ХК «Вінниця 1981» —МДЮСШ №1, який зайняв четверте місце в регулярному чемпіонаті, успішно протистояв чинному чемпіону і безумовному лідеру перегонів — «ОКС-ШВСМ».

В першому матчі підопічні Павла Мазура перемогли із рахунком 4:2. В другому поєдинку майже до фінального свистку доля матчу «висіла на волосині». Але на фініші поєдинку більш досвідчені «олімпійці» дотиснули свого опонента і вийшли до фіналу.       

Відео дня

Віце-президент ХК «Вінниця 1981»-МДЮСШ №1 Олег Лук’янов сказав, що за останній час його команда зробила справжній прорив.

— У серії проти «ОКС-ШВСМ» для нас головним було в першу чергу те, щоб хлопці відчули «кайф» від гри, а не перемоги. ХК «Вінниця 1981» є над чим працювати. Останнім часом до нас приєдналася низка нових гравців, в тому числі й з інших міст. Завдяки допомозі спонсорів ми провели насичений тренувальний збір на високій точці в Карпатах. Це допомогло зігратися і об’єднати колектив, — сказав Олег Лук’янов. 

Головний тренер «ОКС-ШВСМ» і національної збірної України з хокею на траві Павло Мазур наголосив, що у півфінальній серії дався взнаки вищий рівень майстерності чинних чемпіонів.

 — В другому матчі проти ХК «Вінниця 1981» відзначу Юрія Дземуха, який провів два м’ячі. Всі гравці — молодці, бо вчергове вийшли до фіналу чемпіонату України. Приємно, що ХК «Вінниця 1981» підсилився. Таким чином чемпіонат стає цікавішим, — прокоментував  Павло Мазур.

В іншій півфінальній серії вінницька «ШВСМ-Олімпія» в трьох матчах переграла «Фенікс» (Житомирська область). Спочатку вінничани впевнено перемогли — 4:1. В другій грі основна частина завершилася внічию (3:3), в серії буллітів перемогу святкували гості — 4:2. У вирішальному поєдинку «ШВСМ-Олімпія» спромігся подужати «Фенікс» із мінімальним рахунком 3:2 і вийти до фіналу.

— Матчі були напруженими, бо суперник грав добре. Обидві команди приблизно рівні за класом, і кожна прагнула досягти результату, — прокоментував головний тренер «ШВСМ-Олімпія» Микола Касянчук.   

Фінальна серія і поєдинки за бронзу пройдуть у Вінниці 16-18 червня. Також гратимуть до двох перемог.
 

Читайте також:

Молодіжна команда «Ниви» виграла подільське дербі і пройшла до півфіналу ДЮФЛ України

Меморіал Миколи Негрєєва у Вінниці вперше виграли футболісти з Бердичева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up