Для учнів і мешканців Вишеньки відкрили спорткомплекс з антивандальним обладнанням

Для учнів і мешканців Вишеньки відкрили спорткомплекс з антивандальним обладнанням
Фото: сайт Вінницької міської ради
  • Сучасний багатофункціональний спортивний комплекс відкрили біля школи №33.
  • На реконструкцію цього спортивного ядра витратили більше 27 мільйонів гривень.
  • Загалом у місті за останні кілька років збудували уже 11 повноцінних спортивних майданчиків.

У Вінниці реконструювали ще один стадіон. Біля школи №33 збудували футбольне поле зі штучним покриттям, облаштували трибуни для глядачів та дві лавки з навісами для запасних гравців.

Також тут є бігова доріжка, майданчики для стрибків у довжину, для гри у баскетбол та волейбол, гімнастичний майданчик та встановлені тренажери. А ще облаштована смуга перешкод для військово-патріотичного виховання. 

Відео дня

На оновленому спортмайданчику з 6.00 до 22.00 зможуть тренуватися мешканці мікрорайону Вишенька, а з нового навчального року займатимуться учні на уроках фізкультури.

 — Ми робимо спортивні ядра біля шкіл для навчального процесу і для занять фізкультурою і спортом в позанавчальний процес усіх мешканців району, — зазначив міський голова Сергій Моргунов. — Важливо, щоб ці майданчики не були тільки для уроків фізкультури, щоб люди могли зробити вранці якусь пробіжку, пограти у волейбол, баскетбол, адже не в кожного вдома є якийсь тренажер. Ми вже подали всі документи на введення в експлуатацію. Ми планували цей стадіон відкрити на перше вересня, але підрядник виконав роботи раніше, він не повинен простоювати все літо. Нехай люди займаються. Це робилось для мешканців.

 — Попереду ще півтора місяця літа.Не все ж дітям сидіти в домівках за гаджетами. Карантин послаблено, нехай займаються спортом на майданчику, грають в рухливі ігри. — говорить очільниця міського департаменту освіти Оксана Яценко. — Добре що є кошти, за які можна відновити пришкільні спортивні майданчики. Раніше такої можливості  не було.

На реконструкцію спортивного ядра загалом витратили 27,2 мільйона гривень. Підрядником робіт є приватне підприємство «Б.В.В-БУД», яке раніше побудувало футбольне поле біля Палацу школярів.  

На спортивному майданчику встановили антивандальне обладнання, зробили освітлення, а територія знаходиться під відеонаглядом. 

Як сказала директор школи Наталія Сидоренко, з початком навчального процесу, коли стадіон використовуватимуть для занять учнів, графік відвідувань відкорегують. Але так само доступ для мешканців збережуть.  


Читайте також:

У новенького діагностували ангіну або Звідки у Брацлавській школі-інтернаті коронавірус 

Коронавірус не вщухає, а дитячі табори готують до відкриття. Чи запрацюють вони в серпні? 

У МОЗ розповіли про розробку механізмів до початку навчального року 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Tramp

    верните нормальные турники на 10ю школу вместо того убожества что там поставили
  • Римский Александр

    Теперь заживём.. как Куба. Там тоже много спортсменов в нищей стране.
  • Оксана Крылова

    Будівництво даного об'єкту частково було профінансовано ДФРР в рамках програми "Велике будівництво".

    Сашка Романюк reply Оксана Крылова

    Оксана Крылова, саме так, і таких прикладів чимало є.

    Оксана Крылова reply Оксана Крылова

    Валентин Старенко, і не кажіть, те що швидше то факт, бо лиш за гроші місцевого бюджету то все відбувалося доволі довго.

    Валентин Старенко reply Оксана Крылова

    воно й добре, для місцевого бюджету це легше, плюс це дозволило швидше закінчити будівництво.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up