Актор Олександр Теренчук доєднається до благодійного марафону п’ятирічного шахіста

Актор Олександр Теренчук доєднається до благодійного марафону п’ятирічного шахіста
  • У суботу, шостого серпня, у Вінниці вчетверте відбудеться благодійний спортивний захід.
  • П’ятирічний шаховий вундеркінд Артем Кучер, абсолютний переможець нещодавнього меморіалу Олексія Бутовського, гратиме проти всіх охочих вінничан просто неба.

Цього разу також в благодійному заході візьме участь призер чемпіонату області серед дітей до восьми років, володар першого дорослого розряду Родіон Зіньківський. А також відомий телеактор із серіалу «Одного разу під Полтавою» Олександр Теренчук. Він гратиме на початку шахового шоу проти Артема Кучера.     

Змагання цього разу пройде в центрі міста — на Європейській  площі, біля Вежі. Почнуться шахові баталії о 13.00, орієнтовно завершаться о 16.00. На них запрошуються усі бажаючі вінничани (діти і дорослі!) в якості суперників шахових вундеркіндів, вболівальників, а також представники ЗМІ.

Відео дня

Шахові спаринги матимуть благодійний характер. Всі зібрані кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ. Пожертви —  добровільні. Минулого разу їх вносили як гравці, так і глядачі. Натомість суперники Артема Кучера і Родіона Зіньківського, які зможуть їх перемогти, отримають сувенір на згадку від шахового клубу «Романтик», що є філією МДЮСШ № 6.

За три раунди благодійних заходів юні гравці зібрали близько 5000 гривень. Було вирішено, що за зібрані (за кілька тижнів) буде придбано необхідні речі для військових. А волонтери із всеукраїнської благодійної організації СУВІАТО, яка нині базується у Вінниці, передадуть їх на фронт.     

Аналогічні заходи шахові «романтики» планують організовувати й надалі. До них збирається долучитися чинний віце-чемпіон України зі швидких шахів серед дітей до восьми років Юра Перепелиця та інші місцеві вундеркінди у сфері «королівської» гри.

Читайте також:

Вперше у Вінниці. П’ятирічний шаховий вундеркінд гратиме на підтримку ЗСУ проти всіх охочих

П'ятирічний шаховий вундеркінд завершив сеанс одночасної гри зі стовідсотковим результатом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up