Важливе за вчора. Найцікавіші новини 8 січня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 8 січня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 8 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

           

Про золото і діаманти: як відрізнити їх від підробки?

Про золото і діаманти: як відрізнити їх від підробки?

Наприкінці січня майстри коштовних прикрас святкують Міжнародний день ювеліра. Вінниця — негласна столиця ювелірів, а вінницькі діаманти, кажуть, найкращі. Як обрати якісні прикраси з золота, на що звернути увагу при купівлі дорогоцінних каменів: рекомендація наших фахівців.

 

Відео дня

«Подивіться аналіз крові, що у нас?» ТОП-6 показників, які скажуть про ваше здоров'я

«Подивіться аналіз крові, що у нас?» ТОП-6 показників, які скажуть про ваше здоров'я

Майже кожен лікар при встановленні діагнозу хворому користується, окрім безпосередньо огляду, ще й рядом досліджень, направляючи пацієнта на кардіограму, УЗД, біохімію тощо. Загальний аналіз крові — найпоширеніший метод, завдяки якому можна побачити, чи є в організмі зміни, але чи на краще вони, чи ні, може сказати лише лікар.

 

На Вінниччині 106 людей вчора захворіли на COVID. Цифри по районах

На Вінниччині 106 людей вчора захворіли на COVID. Цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 8 січня. Коронавірус виявили у 23511 випадках, в тому числі у 1028 дітей.

 

Смертельне Різдво в Журавному: жінці під час застілля перерізали горло

Смертельне Різдво в Журавному: жінці під час застілля перерізали горло

7 січня, у селі Журавне Хмільницького району сталася моторошна трагедія. У поліцію повідомили про мертву жінку з перерізаним горлом. Підозрювану затримали на місці злочину.

 

Що працює у Вінниці під час локдауна? Інструкція в картинках від «20хвилин»

Що працює у Вінниці під час локдауна? Інструкція в картинках від «20хвилин»

З 8 січня уряд запровадив в Україні локдаун. Тобто, більш суворі правила карантину, які діють на всій території нашої країни. Щоб спростити життя вінничанам, «20хвилин» зібрали інформацію, що і як буде працювати під час «карантину зимових канікул».

 

 

Читайте також:

Бив стільцем по голові: чергове застілля в Писарівці закінчилось трагедією

Мертва жінка в під'їзді на Юності: у поліції розповіли перші подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up