ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)

ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
  • У зайнятих батьків не завжди вистачає сил та часу стежити за існуючими трендами. Але дуже важливо виглядати в очах дитини сучасно.
  • Ми підготували огляд варіантів, як відсвяткувати день народження підлітка у Вінниці

Зміст


РелаксоСховище "Без хвиль" – сухий басейн для дітей і дорослих

Шукаєте, де незвичайно та цікаво відсвяткувати День народження з друзями чи однокласниками? Відсвяткуйте його у Сухий басейн Без Хвиль і друзі будуть у захваті!  

Як може проходити День народження у Без хвиль

Басейн з 30 000 легких білих кульок
Тут можна зануритися з головою у білосніжні враження на метровій глибині, відпочити та отримати масажний ефект від кульок у зоні 50 см, випробувати себе у знаходженні єдиної кольорової кульки та навіть пограти у хованки.
Для поціновувачів активного дозвілля знайдете понад 20 ігор спеціально для сухого басейну. Спробуєте попасти у баскетбольне кільце? 

Чіл-зона
Час поїсти та познайомитися із зоною відпочинку. У простір можна замовити улюблену доставку - піца, суші, та хоч варенички з дому! Все для вашого комфорту та крутого свята.
P.S.  Не забудьте взяти смачнющий тортик.

Триметровий екран з проєктором
Можна дивитися все, що душа забажає. Переглядайте з друзями улюблені кліпи чи фільми з подушками та пледиками прямо у кульках. Або ж влаштуйте вечірку з музикою на свій смак.

А що можна ще?
У Без Хвиль є безліч настільних ігор для компаній, раритетна приставка Sega прямо на триметровому екрані, антистреси для рук, ніг, голови, а для всього тіла - цілий басейн. Ну і звісно ж можна наробити класний контент. Беріть кільцеву лампу та знімайте разом тренди. Надихнутися можна у нас в TikTok.   

Безпечно під час тривог
Сухий басейн Без хвиль - це ще й так зване РелаксоСховище. Це підвальне приміщення без вікон і з двома стінами, тож не треба переривати свято у разі повітряної тривоги. 

Подивіться, як проходять Дні народження у РелаксоСховищі, в актуальних історіях Інстаграм Без Хвиль.

Для питань і бронювання: 067 858 81 87

Сайт: bez-hvyl.com.ua
Інстаграм: bez_hvyl
Адреса: вул. Брацлавська, 29


Клуб віртуальної реальності "CUBE"

Сучасний День народження для дорослих та дітей в CUBE

Чому так круто святкувати День народження в CUBE?

Тебе коли-небудь зустрічали зомбі та орки? Якщо хочеш відсвяткувати з ними день народження та постріляти в ворогів, то бронюй декілька годин у клубі VR. Нікого вже не здивуєш ресторанами та дитячими кімнатами. Настали дні, коли віртуальна реальність дозволяє переміститися в часи зомбі-апокаліпсису чи стати персонажем коміксу. CUBE зможе догодити найбільш вибагливим гравцям будь-якого віку.

У нас ти отримаєш: 

  • Повну свободу та командну гру
  • Особливу атмосферу
  • Незабутні емоції
  • Альтернатива для дітей

Сайт: cubevr.com.ua 
Інстаграм: cube_vr 
Телефон: 050 703 9393
Адреса: м. Вінниця, вул. Визволення, 8


Квест-кімната «Ізоляція»

Квест-проект «Ізоляція» відкриває свої двері для тих, хто давно бажає зануритися в пригоди, загадкову атмосферу і просто незабутньо відпочити! Чи мріяли Ви коли-небудь опинитися на місці головного героя пригодницького фільму? Хотіли б змінити сюжет?

Квест-кімната «Ізоляція» – це атракціон, який перемістить Вас в центр подій з незабутніми емоціями. Ви опинитесь замкнутими в одній з наших квест кімнат, із якої потрібно знайти вихід.

Випробуйте свої можливості – встигніть зібрати воєдино увесь логічний ланцюжок, розшукати усі схованки, і розгадати усі загадки, слідуючи підказкам. Ви зіткнетеся з предметами, які вже давно вийшли із сучасного вжитку, а можливо навчитеся користуватися абсолютно новими приладами.

Квест кімната – це гра для компанії друзів. Деякі завдання складно вирішити одному, і практично завжди потрібен командний мозковий штурм. Якщо вас більше ніж 4 людини, то ми можемо організувати тригодинний груповий квест з використанням всіх кімнат з незвичайним сценарієм.

Захоплюючі квести перенесуть гравців на 60 хвилин в абсолютно іншу реальність, де Ви відчуєте себе комп’ютерним героєм. Кожна наступна відгадка буде потроху відкривати завісу розповіді. А переможе кімнату той, хто поєднає в одне ціле всі частини логічного ланцюжка у встановлений час!

Квест-проект «Ізоляція» це ідеальний варіант веселого інтелектуального дозвілля для команди друзів або для святкування дня народження!

Сайт: izolyatsiya.com
Інстаграм: izolyatsiya
Фейсбук: izolyatsiya
Телефон: 096 50 30 516, 073 22 85 485
Адреса: м. Вінниця, вул. К. Василенка,16


 

keyboard_arrow_up