ТОП-5 подарунків, які можна придбати на різдвяному ярмарку у Вінниці

ТОП-5 подарунків, які можна придбати на різдвяному ярмарку у Вінниці
  • З 10 грудня до 23 січня у Вінниці працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Цьогоріч його облаштували у Центральному парку. 
  • Ми прогулялися між ятками і зібрали для вас у добірку п'ять варіантів для подарунків близьким, які ви можете там знайти. 

«Зимове містечко», що розгорнули у парку ім. М. Леонтовича біля головної новорічної красуні Вінниці, користується популярністю у вінничан. Ми завітали туди ввечері 3 січня, і різдвяний ярмарок там був переповнений містянами. 

Буквально біля кожної ятки стояли покупці, які вибирали солодощі, сувеніри, іграшки, новорічні прикраси, чи чекали у черзі за гарячим глінтвейном та шашликом. Загалом біля головної ялинки облаштували близько пів сотні яток, де продають різні наїдки та крам. 

Відео дня

Зібрали для вас у добірку ТОП-5 варіантів подарунків, які можна придбати на різдвяному ярмарку у Вінниці. Купити їх можна собі, рідним, друзям чи колегами, та порадувати людей у ці зимові свята. 

Свічка ручної роботи

Ця свічка у формі ангела зроблена з забрусу info. Як пояснили нам у ятці, свічки виготовлені виключно з натуральних продуктів, тому при горінні віск виділяє лікувальні елементи. 

Домашній мед

Цей набір складається з: меду із горішками та чашки, що огорнута в'язаним чохлом. Все разом складено в крафтовій коробці з декоративним наповненням, тож вам залишається лише подарувати коробку близьким, навіть не потрібно перейматися за оформлення дарунка. Набір ми знайшли у ятці «Ветеранська справа». 

Символ року

2022-ий — це рік тигра, тож на ярмарку можна знайти чимало товарів із зображенням тигрів. Ці статуетки зроблені з глини. Також, як нам пояснили у ятці, їх можна вішати на ялинку, як іграшки. Кажуть, фігурки приносять лише успіх. 

Капці чи шкарпетки

Це доволі традиційний подарунок на новорічні свята, але це не означає, що він поганий. Нові домашні тапочки чи теплі шкарпетки — завжди стануть у пригоді. У багатьох ятках на вінницькому різдвяному ярмарку можна знайти шкарпетки, продавці кажуть, що саме їх найчастіше купують на подарунок. 

Якщо ж варіант зі шкарпетками вам не підходить, то можна купити капці. На ярмарку нас запевняли, що вони справді теплі та «прослужать не один рік». 

Рукавички

Потішити рідних чи друзів можна ще рукавицями. На ярмарку вибір великий. Починаючи з дитячих рукавичок із зображенням тварин чи пташок, і закінчуючи лаконічними чоловічими рукавицями. Всі вони, як кажуть продавці, шерстяні та навіть у люті морози будуть зігрівати руки. 

Також на різдвяному ярмарку, як доповнення до подарунка, можна придбати солодощі, сири, вина чи іграшки.


Читайте також:

12 страв: у скільки цьогоріч обійдеться стіл на Святвечір? ІНФОГРАФІКА

Щоб були гарні зарплати, пенсії, президент... Ми запитали вінничан про їх надії на 2022-й

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up