За 20 км від Вінниці з'явилося унікальне місце для відпочинку з близькими — будиночок типу A-frame «Pleso» (партнерський проєкт)

За 20 км від Вінниці з'явилося унікальне місце для відпочинку з близькими — будиночок типу A-frame «Pleso» (партнерський проєкт)

Попри війну, бізнес продовжує працювати та підтримувати економіку України. Деякі підприємці навіть зважуються на відкриття нових закладів.

Ми уже писали про нові локації, що відкрились у 2023 році - Ресторан "Enjoy", Сімейний відпочинок "Глемпінг Верба"Гастробар "Атмосфера", Ресторан "Fifi", Restoteka "Біла Сова", Мережу пабів "Absent Drive", Заклад швидкого харчування "Кримські чебуреки".

Знайшли ще одне нове місця на Вінниччині й дізналися, що цікавого вони пропонують своїм гостям.

Будиночок типу A-frame "Pleso"

Ви не знайдете його на google maps, адже під час дії воєнного стану, там не можна додати новий бізнес, тому знайти його можливо лише в інстаграмі — @pleso_a_frame

Будиночок «Pleso»— це можливість пожити серед природи, з усіма атрибутами цивілізації, і при цьому не витратити половину дня на дорогу. Тут можна усамітнитися, забути про шумне місто, вечірки, швидкісні шосе і такий самий темп життя. Місце, де можна відпочити серед природи, побути удвох чи провести час із близькими друзями. Це окремий маленький світ без турбот і хвилювань, де темпи уповільнюються і життя на декілька тонів стає яскравішим

Тихе, приватне місце на березі річки, огороджено парканом. Навколо вирує природа, поряд ліс та кар'єр, до яких можна прогулятися. Всього 20 км від Вінниці. Знаходитися за селом Широка Гребля в бік Жмеринки.

Будиночок збудований з натуральних матеріалів у скандинавському стилі A-frame. Всередині вдосталь природного світла завдяки великим панорамним вікнам. Ввечері вмикаються лампи теплого освітлення, які створюють особливу атмосферу не тільки для відпочинку, але і для фото. Ідеально, щоб закарбувати цінні моменти.

За будиночком — тераса, площею 30 квадратних метрів. Поряд чан-джакузі, що опалюється дровами, але температура легко регулюється. 

Зона патіо за будиночком для відпочинку з мангалом на березі річки. Шампурі входять у вартість. Затишний релакс навколо вогнища.

В будиночку проведена артезіанська вода. Вона теж використовується для наповнення чана. Вода проходить складну систему фільтрації та пом'якшення.

Будиночок обладнаний всім необхідним для комфортного перебування від 1-го до 4-х гостей. Кондиціонер, телевізор з Netflix, оптоволоконний інтернет, фен, праска, мікрохвильова й індукційна печі, електрочайник, холодильник, вініловий програвач, настільні ігри, пледики, спеції, посуд та кухонне приладдя вже є в будиночку.

Сучасна ванна, де можна прийняти тропічний душ. Все необхідне для комфортного купання вже є — рушники, тапочки, косметичні засоби, зубна паста та щітки відповідно до кількості гостей.

Pet-friendly. Домашні улюбленці теж гості pleso, беріть їх із собою.

Дітки до 12 років відпочивають у pleso безоплатно. За необхідності приносять дитяче ліжко-маніж для маляток.

Бронювання відпочинку у будиночку на сторінці інстаграм  в direct: pleso_a_frame

keyboard_arrow_up