Ресторан Enjoy, глемпінг Верба - нові локації, що відкрились у 2023 році (партнерський проєкт)

Ресторан Enjoy,  глемпінг Верба - нові локації, що відкрились у 2023 році (партнерський проєкт)
фото закладу "Enjoy"
  • Попри війну, бізнес продовжує працювати та підтримувати економіку України. Деякі підприємці навіть зважуються на відкриття нових закладів. 
  • Ми знайшли такі місця у Вінниці й дізналися, що цікавого вони пропонують своїм гостям.

Зміст


Ресторан "Enjoy"

Атмосфера насолоди та комфорту, меню на будь-який смак і естетика стилю з елементами 80-90 років – це все про ресторанний заклад "Enjoy", який відкрився нещодавно за адресою: вул. Київська, 16, у ТЦ «Тетріс». Ресторан працює з 10:30 до 23:00.

Тут у центрі затишної Вінниці ви можете зранку отримати бадьорий настрій від гарячої запашної кави, в обід вгамувати голод бізнес-ланчом з 12:00 до 16:00, після насиченого робочого дня насолодитися коктейлями у компанії друзів, а на свято замовити банкет й живу музику. Заклад має 2 банкетні зали – до 40 і 90 відвідувачів. Важлива деталь, яка створює розслаблену і спокійну атмосферу для гостей кожного із залу – це окремий вихід.

Перевага ресторану – це не тільки затишок, гарні ціни та можливість поласувати смачною їжею на різні смаки, наявність невеличкого окремого меню для дітей, літня тераса, і поруч – 2 паркувальні зони.

Головна особливість закладу в тому, що відвідувачі – щасливі люди.

Окрім нашої української кухні, в ресто-барі легко відчути на смак спогади про подорожі до Грузії, Азії, Америки чи Європи.

У ресторані є можливість провести різні заходи і запросити співаків, DJ, музикантів. Стендапи, які проходять у ресторані – чудова нагода на довгий час отримати позитивні емоції. Для тих, хто хоче бути ближче до сцени під час різноманітних заходів, є гарна можливість насолоджуватись смаком моменту за барною стійкою. 

Якщо ви бажаєте відчути ностальгію 80-90-х років – у ресто-барі є елементи, які дозволять поринути у цю атмосферу. Килим на стіні стане фотозоною для автентичних фотографій. А ще можна зазирнути у вікно до недалекого минулого – в ресторані "Enjoy" розташований сервант зі скляним посудом, на якому сучасність залишила свій дотик.

Власники дружні до тварин: ви можете не залишати на самоті домашнього улюбленця і взяти його з собою.

Інстаграм: enjoy_resto.bar
Телефон: 097 011 66 89


Сімейний відпочинок "Глемпінг Верба"

Для тих, хто полюбляє відпочинок на природі, але з комфортними умовами!

В кожному наметі є власна міні кухня: туристична газова плитка, тарілки, ложки/виделки/ножі, чашки, каструлька, сковорідка, мийка. На терасі є столик з лавками.

В наметі є холодильник, етажерка з вішалками для одягу, ліжка з ортопедичними матрасами та постіль.

На території два басейни:

  • 4.5м в діаметрі (глибина 1.2м),
  • а за глемпінгом знаходяться ставочки.

Є wi-fi, зона барбекю, туалети та літні душові на території.

Сайт: verba-glemping
Інстаграм: verba.vin
Фейсбук: Глемпінг-Верба-Нова-Прилука
Телефон: 067 425 74 08, 067 367 39 79
Адреса: Вінницька обл. с. Нова Прилука, вул. Набережна 76

keyboard_arrow_up