Для затишних вечорів. Добірка осінніх фільмів від 20minut.ua

Для затишних вечорів. Добірка осінніх фільмів від 20minut.ua
  • Восени всі ми прагнемо домашнього тепла та затишку. Пропонуємо вам уввечері переглянути один із осінніх фільмів за чашкою чаю чи запашної кави.

Поки у Вінниці ще й досі стоїть атмосфера справжньої осені з десятками вогняних відтінків та горами опалого листя, нудьгувати чи сумувати зовсім не хочеться. Ми пропонуємо відшукати і побачити таку ж яскраву і особливу пору очима різних режисерів.

«Коли Гаррі зустрів Саллі» (1989)

Осінь в Нью-Йорку, стильний теплий одяг, невимушені діалоги та легкі жарти – ось на чому побудований цей фільм. Це той випадок, коли від осінньої пори року стає справді тепло та затишно. А романтична історія двох людей, котра проходить випробування роками, змусить кожного повірити у долю.

Відео дня
v class="video-block">

«Мачуха» (1998)

Історія про порозуміння, кохання та родину. Головну роль виконує прекрасна Джулія Робертс, а події розгортаються у розпал осені. Фільм наповнений затишними картинами, які роблять цю пору року дійсно стильною.

«Останній вересень» (1999)

Над цим фільмом трудилися одразу в трьох країнах: в Ірландії, Британії та Франції. Сюжет стрічки розгортається в Англії 20-х років, тут присутнся британська стриманість та бунтарський дух ірландської повстанської армії. Прекрасна осінь та історія кохання дівчини з вищого суспільства і простого англійського солдата.

«Солодкий листопад» (2001)

Цей легендарний фільм, з Кіану Рівзом та ШарлізТерон у головній ролі, можна переглядати кожної осені. Це романтичний фільм змусить вас закохатись і в головних героїв, і в осінь, і у життя.

«Одного разу» (2007)

Фільм про жінку, яка звикає до нової країни та намагається сама виховувати сина. І про чоловіка, талант якого вона допомогла розкрити. В ньому розкрита картина осені в Ірландії і гармонійно підібрана авторська музика. Це той випадок, коли режисер зміг зняти шедевр з мінімальним бюджетом, завдяки чудово реалізованому сюжету.

 

Читайте також:

Вінниця осіння: фоторепортаж з вулиць міста

«Молоко — це вже розкіш». Ми запитали вінничан, чи вистачає їм зарплати чи пенсії на життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up