«Корисна програма»: тонкощі м'ясної нарізки (Прес-служба Інтер)

«Корисна програма»: тонкощі м'ясної нарізки (Прес-служба Інтер)
  • У вівторок, 22 грудня, о 10.00 на «Інтері» вийде випуск ток-шоу, присвячений м'ясній нарізці. Балик, буженина, шинка і хамон ...
  • Як вибрати смачні м'ясні делікатеси, щоб отримати максимальну користь?
  • Що робити, щоб нарізка не ​​обвітрювалися?
  • Як красиво нарізати м'ясо?
  • Ведучий Олександр Лук'яненко і експерти ток-шоу розкажуть про тонкощі вибору м'ясної нарізки і її користь для здоров'я.

Байонська і вестфальська шинка, італійське прошутто, іспанський хамон - ці делікатеси гідно прикрасять будь-який святковий стіл. Але скільки в світі існує м'ясо, стільки у людства виникають питання: як їсти, з чим їсти і скільки їсти. Що корисніше - балик, шинка або хамон? Як вибрати якісний продукт? З чим найкраще подавати ці делікатеси?

«М'ясну нарізку потрібно ставити на стіл не раніше ніж за годину до приходу гостей, щоб вона не обвітрилася, — розповідає Олександр Лук'яненко. — М'ясо має бути кімнатної температури, очищене від шкірки і нарізане тоненькими шматочками. Хамон і деякі види італійської шинки краще подавати на окремому блюді, щоб вони зберегли свій аромат. Гарним доповненням до м'ясних делікатесів стануть свіжі овочі, оливки і солоні огірки, а також хрін, гірчиця і гострі соуси. І не забудьте про хліб або солоні крекери. Вони ідеально підходять до м'ясної нарізки».

Відео дня

Як оформити м'ясне асорті для святкового столу? Скільки такого м'яса можна з'їсти і чи варто давати його дітям? Що допомагає нам отримати і користь, і задоволення від м'ясних делікатесів? І який їхній термін зберігання? Своїми порадами і рецептами поділяться експерти ток-шоу: лікар-гастроентеролог Тетяна Куліш, експерт з якості та безпеки харчових продуктів Алік Мкртчян, картадор Микола Гаркавченко і хореограф Амадор Лопес.

«Я родом з Венесуели, де завжди на свято прийнято накривати на стіл велику таріль з м'ясною нарізкою, — ділиться Амадор Лопес. — Взагалі венесуельці люблять м'ясні делікатеси і на сніданок, і на обід, і на вечерю. А напередодні Нового року у нас обов'язково вариться у вині шматок шинки вагою в 5 кг, який потім тоненько нарізають і подається в гарячому або холодному вигляді з кисло-солодким соусом. Те, що це смачно, - це зрозуміло. Але, виявляється, це ще й корисно. Адже шинка, як і інші види червоного м'яса, джерело протеїнів».

Випуск ток-шоу, присвячений м'ясній нарізці, дивіться завтра, 22 грудня, о 10.00 на телеканалі «Інтер».

Також на цьому тижні глядачі «Інтера» побачать і інші випуски «Корисної програми».

У середу, 23 грудня, о 10.00 на «Інтері» випуск про крабові палички.

Перші згадки про сурімі з'явилися в 1100 році в Японії. Люди помітили, що якщо приготувати фарш зі свіжої океанічної білої риби, ретельно промити його і віджати, то з отриманої маси можна приготувати смачні вироби будь-якої форми. Так з'явилися камабоко, а пізніше — в 70-х роках минулого століття — японські кухарі винайшли знайомі нам крабові палички. Сьогодні жодне свято не обходиться без салату з крабових паличок. Як їх правильно вибирати, скільки їсти і з чим краще поєднувати? З чого складаються крабові палички і що в них корисного? Скільки сурімі, згідно з нормою, має бути в їх складі? Які крабові палички краще — заморожені або охолоджені? Зоряний експерт ток-шоу шоумен Дмитро Коляденко.

У четвер, 24 грудня, о 10.00 на «Інтері»програма про те, на що звертати увагу при виборі майонезу.

Майонез входить в число найбільш популярних соусів у багатьох країнах — поряд з кетчупом і гірчицею. Як вибрати кращий майонез і чи можна перевірити його якість в домашніх умовах? Для чого в майонез додають каротин, крохмаль і консерванти? Які ще нові інгредієнти цього соусу відкрили для себе виробники? Якого кольору повинен бути якісний майонез і від чого цей колір залежить? І як приготувати безпечний, смачний і корисний майонез вдома, розповіли експерти «Корисної програми». Зірковий гість ток-шоу — ведучий і шоумен В'ячеслав Соломка.

У п'ятницю, 25 грудня, о 10.00 в ефір «Інтера» вийде випуск «Корисної програми» про шпроти.

Першими їсти дрібну рибку почали шведи, назва у шпротів - німецька, а їх батьківщиною вважають Латвію. За часів СРСР вони були дефіцитом, а зараз їх можна зустріти практично в будь-якому магазині. Що таке шпроти - назва риби або спосіб приготування? Які корисні вітаміни і мікроелементи містять шпроти? На що слід звернути увагу, щоб вибрати якісний і свіжий продукт? Які небезпечні речовини можуть потрапити в шпроти? На ці та багато інших питань відповіли експерти ток-шоу, серед яких - актор Віталій Борисюк та телеведуча Світлана Вольнова.

А в суботу, 26 грудня, о 10.00 на «Інтері» глядачі побачать програму, присвячену ікрі.

До Нового року залишається всього кілька днів. Якщо ви ще не встигли купити червону або чорну ікру, то не поспішайте і для початку подивіться на каналі «Інтер» випуск ток-шоу «Корисна програма». У ньому ведучі та експерти розповідають, як вибрати справжню якісну ікру. Чим червона ікра відрізняється від чорної, крім кольору і розміру? З чим краще вживати ікру, щоб було максимально корисно? І як її красиво подати на святковий стіл? Зіркова гостя ток-шоу - співачка Міла Нітіч.

 

Читайте також:        

Три смерті та 175 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

Через локдаун у січні будуть додаткові канікули в школах Вінниці?

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 «Ми разом, де б не були», — історія кохання офіцерів бригади «Червона Калина» play_circle_filled 20:15 Що посадити в квітні та травні? Дізналися ціни на насіння і саджанці у магазинах Вінниці photo_camera 20:04 У Вінницькій громаді розпочали грейдерування вулиць у приватному секторі та селах 19:06 Весна з характером: на Вінниччині прогнозують тепло до +28°, а на вихідних — заморозки Від читача 13:38 Петиція для коханого чоловіка і найкращого татка 18:04 «Паланська печеня» з села Красненьке — в переліку нематеріальної культурної спадщини Вінниччини 17:25 Конкурс до Великодня завершено! Редакція та партнер ТМ Зерносвіт привітали переможця та учасників (Новини компаній) 17:05 Затримали іноземця, який планував диверсії на залізниці у Вінницькій області 16:05 Афера з «Енерою»: аудитори заблокували закупівлю електроенергії у підсанкційного Григоришина 15:10 У Вінницькій області оштрафували заправку за неякісне пальне 14:24 Дрони на оптоволокні. Вінниця купує велику партію нових БПЛА за 45,4 мільйона гривень photo_camera 13:48 Рятувальники деблокували тіла загиблих із понівечених авто на Вінниччині 13:08 Перевірка в Мурованокуриловецькому спортивному ліцеї: є проблеми з зарахуванням і медконтролем 12:50 Інтерв'ю з «Феніксом», заступником командира 59-ї окремої штурмової бригади безпілотних систем ім. Я. Гандзюка (соціальна реклама) 12:29 Без доріг, транспорту й освітлення: чому мешканці Гавришівки незадоволені приєднанням до Вінниці? play_circle_filled 11:42 На об’їзній Вінниці п’яний на BMW влетів у кювет, пасажир не вижив. Ще двоє загинули на дорогах області 11:03 Підлітки без прав спричинили ДТП у Гайсині: один у лікарні 10:20 Дошколярик у Вінниці: кращі місця для навчання та розвитку вашої дитини (партнерський проєкт) 10:04 Ветеран Роман Кашпур здолав 129-й Бостонський марафон на протезі play_circle_filled 10:00 Вакансії в супермаркеті «Грош», у «Вінницькому заводі «Маяк»» та 40 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up