«Корисна програма» складе рейтинг корисних продуктів (Пресслужба «Інтер»)

«Корисна програма» складе рейтинг корисних продуктів (Пресслужба «Інтер»)
  • У вівторок, 5 травня, о 10:00 на телеканалі «Інтер» стартують тематичні випуски «Корисної програми».
  • Команда проекту разом з ведучим Олександром Лук'яненко складе рейтинги найбільш популярних і корисних продуктів для підвищення імунітету, гарного самопочуття і міцного здоров'я.

Науково доведено: продукти, які людина вживає в їжу, впливають на стан її здоров'я, молодість, красу, тривалість життя, а також на загальний емоційний фон. Тому до свого раціону слід підходити розбірливо і серйозно. Особливо в період пандемії коронавірусу. Адже один з найдоступніших способів профілактики вірусних та інфекційних захворювань — правильне харчування.

Які продукти сприяють зміцненню імунітету? Які продовжують молодість і красу? А які допомагають схуднути? Як харчуватися, щоб залишатися здоровим і енергійним? Про продукти-лідери за змістом корисних речовин глядачам розповість ведучий Олександр Лук'яненко і експерти «Корисної програми»: лікарі, дієтологи, технологи, фахівці з визначення якості продуктів, а також зіркові гості.

Відео дня

У першому тематичному випуску ток-шоу — про продукти з найвищим вмістом вітаміну С. Серед них — імбир, лимон і ківі. На думку експертів, їх вживання допоможе підвищити імунітет і захистити організм від вірусів.

«Вітамін С має величезне значення для людського організму: він покращує роботу імунної системи, зміцнює сполучні тканини і судини, а також сприяє підтримці інших важливих функцій, - каже дієтолог Борис Скачко. - Вживаючи щодня в їжу корінь імбиру, лимони і ківі, можна повністю задовольнити потребу організму у вітаміні C. В одному лимоні, наприклад, міститься 50% його добової норми. Імбир має також протизапальний та протимікробний ефект. А ківі не тільки допомагає боротися з інфекціями і стресом, але і сприяє схудненню. Що може бути краще під час домашньої самоізоляції?»

Як за допомогою імбиру, лимонів і ківі можна зміцнити імунітет? На що звернути увагу при виборі цих продуктів? Кому слід їх уникати? І які незвичайні страви готують з них зірки — співачка Наталя Валевська, телеведучі Марія Гудзик та Ірина Юсупова? Про це — в тематичному випуску «Корисної програми», який вийде в ефір завтра, 5 травня, о 10:00 на «Інтері».

Також на цьому тижні глядачі «Інтера» побачать і інші спецвипуски «Корисної програми».

  • У середу, 6 травня, о 10:00 на «Інтері» - програма про ТОП-3 продуктів для схуднення.

Хочете схуднути? На карантині це непросто, але «Корисна програма» знає, що їсти, щоб втрачати вагу. У боротьбі із зайвими кілограмами допоможуть ананас, грейпфрут і капуста. Вони лідують серед продуктів, що прискорюють травлення і спалюють жири. Як правильно вживати різні види капусти? Чим корисні ананас і грейпфрут? І як з їх допомогою можна схуднути? Відповіді - у випуску «Корисної програми», зоряними експертами якого стали телеведуча Світлана Леонтьєва, співачки Гайтана та Наталя Валевська.

  • У четвер, 7 травня, о 10:00 на «Інтері» - випуск «Корисної програми» про ТОП-3 продукти, які заряджають енергією.

Вам сумно, немає сил, натхнення та енергії? Тривалий карантин робить нас нервовими і млявими. На щастя, існують продукти, що допомагають подолати нудьгу. Квасоля, банани і шоколад швидко втамовують голод, підвищують життєвий тонус і піднімають настрій. Чим корисна квасоля? Як правильно вибрати стиглі банани? Чому шоколад є лідером серед продуктів-антидепресантів? І які незвичайні страви можна приготувати з продуктів-енерджайзер? Про це - в «Корисній програмі» на телеканалі «Інтер». Зоряні експерти - співачка Ассія Ахат, телеведучі Світлана Вольнова та Єва Бажен.

  • У п'ятницю, 8 травня, о 10:00 в ефірі «Інтера» - рейтинг найбільш поживних круп від «Корисної програми».

Під час карантину багато хто запаслися гречкою, рисом, вівсянкою. Яка ж з цих круп найбільш корисна для збереження енергії, контролю маси тіла і поліпшення процесів травлення? Чи правда, що вживання різних каш може захистити від вірусів та інфекцій, очистити організм від токсинів і навіть повернути молодість? І як вибрати якісний продукт? Відповіді шукайте в спецвипуску «Корисної програми», гостями якого стали співачка Наталка Карпа, співак Василь Бондарчук та шоумен Дядя Жора.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up