Погода на 24 листопада в Україні: синоптик попередила про «каші з ожеледиці»

Погода на 24 листопада в Україні: синоптик попередила про «каші з ожеледиці»
  • Сьогодні, 24 листопада, опади періодично випадатимуть повсюди в Україні. Лише східні області утримаються від надмірної вологи – там без істотних опадів. Детальніший прогноз читайте далі.

24 листопада, у четвер, в Україні погода особливо не зміниться, хіба що побільшає опадів у порівнянні з попередніми днями. Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

 

Температура повітря найвищою очікується у південній частині, +9+14 градусів, в Криму до +17. У центрі та на сході +2+9 градусів. На півночі та заході -3+3 градуси.

Відео дня

— На дорогах, так підозрюю, що вже до березня — різнокаліберні каші з ожеледиці, калюж, грудок льоду, снігу та подекуди чистого асфальту. Дуже обережно ходіть, повільніше, із ліхтариком чи ввімкненим телефоном у темряві, — додала вона.

У Вінниці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі був сильний дощ, проте він закінчився ще до ранку. Більше опадів цього дня не передбачається. 

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Вчора, 23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. На Вінниччині є влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, як правильно зробити запас води та зберігати продукти при знеструмленні.

 

Читайте також:

Ракетна атака по Україні: приліт на електростанцію на Вінниччині (ОНОВЛЕНО)

На Вінниччині сьогодні застосують планові відключення світла. Чи буде блекаут?

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up