Ожеледь та ожеледиця. Яку погоду прогнозують синоптики на сьогодні?

Ожеледь та ожеледиця. Яку погоду прогнозують синоптики на сьогодні?
  • У четвер, 9 грудня, потужний циклон поступово почне покидати Україну.
  • Як повідомляє Гідрометцентр, сьогодні на всій території країни спостерігатиметься менше температурних контрастів, також випаде невелика кількість опадів.

— 9 грудня в північній частині ожеледь, у північних та західних областях на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). 8 грудня, у звязку зi снiгопадами та хуртовинами, у високогiр'ї Iвано-Франкiвської областi очiкується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень), — попереджують в Гідрометеоцентрі.

За прогнозом синоптиків, у четвер найтепліша погода встановиться у східних регіонах, і місцями повітря там прогріватиметься до +10 градусів тепла, проте в окремих районах пройдуть дощі. У південних областях синоптики прогнозують сьогодні суху погоду та мінливу хмарність. Вдень повітря прогріється до 5-8 градусів зі знаком плюс, вночі буде не нижче 3 градусів тепла. У центрі країни очікуються невеликі опади у вигляді дощу. У нічний годинник прогнозується від 1 до 4 градусів зі знаком плюс, вдень буде до 7 градусів тепла.

Відео дня

У північних регіонах також висока можливість дощів, але вони будуть незначними. Вночі, за прогнозом синоптиків, буде близько 0-3 градусів тепла, вдень температура практично не зміниться. Як і раніше, холодною залишатиметься погода в західних регіонах, де вночі синоптики очікують до мінус 3 градусів, вдень буде не вище 1 градуса тепла. При цьому опади на заході припиняться, а подекуди навіть визирне сонце.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Нагадаємо, що до кінця тижня нестабільні погодні умови зберігатимуться, однак у суботу синоптики прогнозують потепління.

 

Читайте також:

«Скло» на дорозі — 62 вінничанина впали та отримали травми. Що кажуть у мерії?

Як правильно заводити машину в мороз. Корисні поради водіям

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up