Квітневий снігопад наробив лиха. Наслідки усували 27 рятувальників

Квітневий снігопад наробив лиха. Наслідки усували 27 рятувальників
  • Рятувальникам області додалося роботи через негоду. Вчора падали дерева, які перекривали дороги, пошкоджувало транспорт та обривало лінії електропередач.

Майже 30 рятувальників на дев'яти спецмашинах виїжджали 4 квітня на ліквідацію наслідків негоди (хурделиця з налипанням мокрого снігу). Про це інформує Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

— Рятувальникам довелося прибирати повалені дерева, що заблокували проїжджу частину автошляхів, пошкодили автомобілі та лінії електропередач, — зазначають у повідомленні ДСНС.  Зокрема, аварійно-рятувальні роботи проводилися у Вінницькому та Жмеринському районах, а також в обласному центрі.  

Відео дня

Від учора, 4 квітня, нагадаємо, Вінницю засипає снігом. Комунальники з вечора взялися розчищати місто та обробляти протиожеледними засобами. Також сьогодні до роботи встали двірники і будівельні бригади, які обходять прибудинкові території та за потреби проводять їх розчистку.

Відзначимо, що з негодою бореться більше людей, бо через налипання мокрого снігу падають гілки, часом і дерева. Їх прибирають також.

 

Читайте також:

Близько 300 двірників та 20 машин очищають місто від снігу

Від чотирьох морозу до +18: завтра по Україні очікуються значні температурні контрасти

Вінничан попереджають про значне ускладнення погодних умов: чого очікувати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up