Близько 300 двірників та 20 машин очищають місто від снігу

Близько 300 двірників та 20 машин очищають місто від снігу
  • Від учора, 4 квітня, Вінницю засипає снігом. Комунальники з вечора взялися розчищати місто та обробляти протиожеледними засобами.

На вулиці міста 4 квітня з 21.00 виїхала снігоприбиральна техніка, 20 одиниць.

«Наша першочергова мета — створити належні умови для вінничан, щоб навіть в негоду вони могли пересуватися містом, а громадський транспорт повноцінно міг виходити на лінії та курсувати маршрутами, — каже начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський. — Ще відучора, з 21.30 комунальні працівники почали прибирати місто від снігу та обробляти протиожеледними засобами дороги та зупинки громадського транспорту. До цих робіт задіяли 20 одиниць снігоприбиральної техніки підпорядкованих підприємств. Закликаю водіїв не паркувати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників».

Також сьогодні до роботи встали двірники і будівельні бригади, які обходять прибудинкові території та за потреби проводять їх розчистку.

Відео дня

Відзначимо, що з негодою бореться більше людей, бо через налипання мокрого снігу падають гілки, часом і дерева. Їх прибирають також.

Прогноз

Вінницький обласний центр з гідрометеорології на поточну добу передає у Вінниці значні опади та хмарну погоду. Вітер 7-12 м/с. пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби близько 0°.

По Україні 5 квітня буде наступна погода:

 

Читайте також:

Від чотирьох морозу до +18: завтра по Україні очікуються значні температурні контрасти

Вінничан попереджають про значне ускладнення погодних умов: чого очікувати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ольга Ростикова

    Припече та все стече

    Варвара Бакала reply Ольга Ростикова

    Ольга Ростикова Зато, скільки спишуть.
  • Алексей Потребчук

    Ага дощь ім допогає.
  • Чорна Тамара

    Роблять - і це добре 👍
  • Larisa Nikolaevna

    Ніякі двірники в нас нічого не чистять, поховалися по норах

keyboard_arrow_up