Чи затримаються снігопади? Синоптики змінили прогноз на Новий рік

Чи затримаються снігопади? Синоптики змінили прогноз на Новий рік
  • Декілька днів тому в Гідрометцентрі спрогнозували, що 31 грудня у більшості регіонів України вдарять морози.
  • Тепер синоптики повністю змінили прогноз та заявили, що на Новий рік в Україні будуть плюсові температури.

Зокрема, на порталі Gismeteo повідомляється, що у західних областях 31 грудня буде до +4 градусів у денний час, також пройдуть сильні дощі. При цьому в нічний час плюсова температура має зберегтися.

У Вінниці в ніч на 1 січня очікуються незначні заморозки, буде мокрий сніг і дощ. Перший день нового року прогнозують +2 градуса.

Відео дня

1 січня на заході вже до +5 градусів, знову очікуються опади у вигляді дощу. У східних регіонах 31 грудня розпочнеться відлига, вночі буде до 3 градусів морозу, вдень від 0 до 2 градусів тепла. На сході країни пройде мокрий сніг, який переходить у дощ.

Найтепліше в новорічну ніч буде у південних регіонах. Крім того, південь буде єдиним регіоном України, де на Новий рік не очікується опадів. Погода буде хмарною, але сухою. 31 грудня повітря прогріється до 6 градусів, уночі буде близько 2 градусів тепла, а 1 січня у південних областях розпочнуться дощі.

За іноформацією синоптиків, у вівторок прогнозують сильні снігопади. На Новий рік у Вінниці обіцяють до шести сантиметрів снігового покрову.

 

Читайте також:

Вона сказала: «Так». Біля нового Епіцентру створили величезну автоялинку

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up