Бабине літо не затримається: синоптики прогнозують погіршення погоди

Бабине літо не затримається: синоптики прогнозують погіршення погоди
  • Сьогодні, 1 жовтня, в Україні все ще переважатиме тепла та малохмарна погода, але така ситуація затримається ненадовго. Дізнавайтесь детальний прогноз на перший вікенд жовтня далі.

У суботу бабине літо ще трішки затримається в Україні з температурою у +18+23. Найхолодніше буде у західних областях – до+13+18, а найтепліше у південних – +20+27. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

 

— Дощі в суботу вдень місцями в західних областях України, ввечері можуть підійти до Житомирщини, Київщини, а також зачеплять Луганщину. Але все ж в більшості наших областей – без істотних опадів, — додала вона.

Відео дня

Hannah Domsic on Unsplash - фото 513831

А от у неділю варто готуватись до того, що дощів в країні побільшає, температура відчутно знизиться, а доповнять осінню картину сильні пориви вітру.

Також в Укргідрометцентрі наголошують, що 1-2 жовтня в Одеській та Запорізькій областях переважатиме пожежна небезпека.

Погода у Вінниці

У суботу, 1 жовтня, ясна погода протримається у Вінниці зовсім недовго — вже вдень небо вкриється хмарами, які лишатимуться там до пізнього вечора. Без опадів.

У неділю, 2 жовтня, у Вінниці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

Нагадаємо, за минулі два тижні на Вінниччині кількість хворих на COVID-19 збільшилась вдвічі. Лікарі закликають вакцинуватись.

Читайте також:

Де у Вінниці можна безкоштовно здати тест на COVID-19 

Алгоритм дій на випадок тактичного ядерного удару. Як підготуватись та що робити


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Аліна Вомеро

    Ну то, хто вкрав бабине літо?
  • Світлана Талабко

    Яка тепла? Ви хоч виходьте надвір.
  • Helenika Helenika

    А воно було взагалі??
  • Людмила Василенко

    День сонячно, а два дощить.

keyboard_arrow_up