Знайомимо з майстрами смачних страв і гарного вина. Де придбати корисні харчі?

Знайомимо з майстрами смачних страв і гарного вина. Де придбати корисні харчі?
"Секрети виноградарства і гарного вина передав нам у спадок дідусь дружини", - каже виноградар і винороб Олександр Гречанюк.
  • Вийшов у світ каталог крафтових виробників, які живуть і працюють на Ямпільщині.
  • Видання двомовне — українською і англійською.
  • Як можна замовити крафтову продукцію?

«Крафтовики Подністер’я» — така назва каталога, що розповідає про майстрів авторських виробів, які живуть і працюють у населених пунктах, розташованих уздовж берега Дністра.

У книзі є, зокрема, майстри з Ямпільщини. Це — сировари Ліля та Денис Коноплі, винороб Олександр Гречанюк, виробник мясних виробів Антоніна Гречковська, майстриня з лозоплетіння Тетяна Пташник, травиця Руслана Бодруг та майстриня фруктово-ягідних смаколиків Олена Мальована.

Відео дня

Після народження донечки вирішили, що не будемо її частувати цукерками з кондитерських фабрик, навчилися робити солодощі з фруктів, без додавання до них консервантів, каже Олена Мальована.

Про них і їхній промисел можна прочитати не тільки на українській, а й англійській мові. Каталог двомовний, з урахуванням того, що серед туристів бувають також іноземці.

Гарно ілюстроване видання побачило світ завдяки агротуристичному кластеру «Дністер 1362». Що означають цифри у назві, не важко здогадатися: 1362 — така довжина третьої за величною річки України.

Видавці наголошують, чому варто купувати крафтові вироби у майстрів, представлених у книзі.

Найголовніше у крафтовому виробництві — це якість і ексклюзивність. Як відомо, крафтові вироби виготовляють у невеликих обсягах і власноруч. Переважно використовують місцеву сировину.

По-друге, кожен крафтовий виробник вболіває за свою справу та вкладає у неї максимум енергії та любові. Йому дуже важливо, щоб  клієнт залишився задоволений і став надалі постійним покупцем.

Нарешті, треба сказати ще про одне  — індивідуальний підхід, щирість у спілкуванні з покупцем  —  це ті речі, які мас-маркет ніколи не зможе дати клієнту краще, ніж це зробить крафтовий виробник.

Якщо хтось з наших читачів виявить бажання придбати вироби крафтових майстрів з Ямпільщини — сироварів Лілії та Дениса Коноплів, винороба Олександра Гречанюка, посмакувати м’ясних виробів Антоніни Гречковської, заварити чай травами, зібраними травицею Русланою Бодруг, скуштувати фруктово-ягідних смаколиків — цукерків із фруктів та ягід без цукру і консервантів Олени Мальованої, чи мати в себе вироби з лози майстрині з лозоплетіння Тетяни Пташник, зробіть замовлення через ГО «Туристична Ямпільщина» (координати на сайті або на сторінці у Фейсбуці).

Безпосередні контакти згаданих майстрів є у каталозі «Крафтовики Подністер’я».

До речі, інформація про крафтових майстрів з Ямпільського краю зявилася у каталозі  «Крафтовики Подністер’я» завдяки співпраці ГО «Туристична Ямпільщина» з названим агротуристичним кластером «Дністер 1362». Про це сайту «20 хвилин» розповіла керівниця ГО «Туристична Ямпільщина» Мирослава Марченко.

Читайте також:

Сестер Тельнюк неспроста запрошують у Сугаки. Хто і для чого?

«Лікувала просто по телефону». Недбалість гінеколога ледь не коштувала життя вінничанці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дивись Профыль!

    Бажаю здоровʼя, ми зараз працюємо на  Авдіївському  напрямку тут зараз треш…

    Все що відбувається викладаю в своєму телеграм каналі , посилання в шапці профілю
    Підтримайте мене будь ласка підпискою на канал

keyboard_arrow_up