Зміна загального настрою буде суттєва. Астропсихологиня Антоніна Пачевська дає прогноз на 2023 рік

Зміна загального настрою буде суттєва. Астропсихологиня Антоніна Пачевська дає прогноз на 2023 рік
Антоніна Пачевська розповідає, яким буде рік Кролика
  • Незабаром 2023 рік вступить у свої права. Не дивно, що всі хочуть знати, що він нам принесе.
  • Астропсихологиня привідкрила зоряну завісу на найближче майбутнє.

На зміну року Синього Водяного Тигра приходить рік Чорного Водяного Кролика (Кота), який триватиме від 22 січня 2023 до 9 лютого 2024 року.

Рік Чорного Водяного Кролика чи Кота —  це дві іпостасі одного тотема китайського гороскопа — на думку астрологів, різко відрізнятиметься від попереднього, Тигра. Вважається, що цей рік принесе нам довгоочікуваний спокій, відпочинок від битв — як уявних, так і, на жаль, реальних. Проте кожного з нас цікавить, що наступного року чекати, на що сподіватися, до чого готуватися.

Астропсихологиня Антоніна Пачевська розповіла, що принесе з собою 2023 рік.

Відео дня

— Календарний 2023-й ми зустрічаємо в час ретроградності аж двох планет: Марсу і Меркурію, — говорить астропсихологиня.— Обидві вони про можливість діяти, зрушити щось з місця, а також про порозуміння. Ці процеси зараз всерйоз забуксували. 

Лише з 23 січня, коли ці ретро-планети підуть у прямий рух, у нас усіх нарешті наче руки розв’яжуться, справи зарухаються, перемовини почнуть складатися. Нарешті почне розгойдуватися застій, в якому ми перебуваємо з жовтня. До того будь-яких нових процесів починати в діловому чи особистому житті не раджу. 

Разом з тим, в 20-х числах грудня Юпітер (планета експансії) остаточно входить в знак вогняного Овна (знак Марсу, війни) аж до 17 травня. Військові дії заново активуються. 

Юпітер сприяє тим, хто вірить в перемогу та відстоює істинні цінності, то ж не окупантам явно. Чим ближче до травня, коли Юпітер перейде в земного Тільця, тим ближче до спокою. Але не все аж так довго…

Уже з середини січня страхітливий чорний Місяць, позиція якого в знаці Рак (нація, сім’я) змусила нас всерйоз побоюватись за нашу батьківщину та родини, нарешті облишить цей знак. 

Ми перестанемо боятись, з’явиться чітке розуміння, що перемога таки за нами і вона не за горами. Але друга декада січня важка. Там Новий Місяць настає з Плутоном, планетою тиску і залякування. 

Лютий буде легшим, але його середина, де Сонце єднається з суворим Сатурном, змусить нас напружитися. 

Зате на початку березня відбудеться з'єдання Білого Місяця з Нептуном. Білий Місяць — протилежність чорного, це «Янгол», добрий знак. Тому такий аспект свідчитиме, що ми врятовані, бо наші щирі молитви почуті. Однак релігія та поняття віри будуть переоцінені Світом через скандальні викриття. 

Напередодні 8 березня обмежуючий Сатурн перейде у знак Риб. Цей знак дуже лояльний, тому віримо, що спадуть певні заборони, впроваджені у зв’язку з війною. Обмеження в будь-якому разі видозміняться, не виключено, що й через хвороби (Риби це й про незрозумілий вірус).

І знову ж таки у березні станеться дуже вагома для усього світу планетарна подія. Плутон (планета влади, війни) змінить свій знак на  Водолій на наступні 20 років.

Водолій — знак гуманності і рівноправності, тому через масштабні проблеми з прогнилою владною системою світ буде намагатись установити мир та дружбу на землі.

Астрологічний, тобто справжній планетарний Новий Рік прийде також у березні, а саме з Новомісяччям — 21 березня. Агресивного хижака Тигра (за китайським гороскопом) змінить Водяний Кролик. Кролик (Кіт) — мирна тварина, асоціюється з комфортом, домом.

Люди в усьому світі будуть націлені займатися справами затишку, народженням дітей, вирішенням майнових і житлових питань. Зміна загального настрою буде суттєва. 

Транзит Юпітера Овном (до травня) сприятиме починанням, пов’язаним  з іноземцями. Беріть у цей період участь у справах, де вам щось доведеться робити вперше. З'явиться шанс здобути хорошу посаду, владу, авторитет.

Найкращих результатів у справах в цей час вдасться досягти вогняним знакам : Овнам, Левам та Стрільцям, і не лише сонячним, але й тим, хто має такий знак Місяця чи Асценденту в натальній карті народження. 

З середини травня фарт аж до кінця року закріпиться за земними знаками: сонячними, місячними, асцендентними Тільцями, Дівами, Козерогами. 

Тож перелічені везунчики, візьміть максимум від свого періоду, проявляйте активність у реалізації найсміливіших цілей, знайдіть своє місце у соціумі. Водні ж та повітряні знаки, вам доведеться докладати дещо більше зусиль, але й вони будуть винагороджені.

Головне, Миру нам! Перемога не за горами! Слава захисникам!

 

Читайте також:

Буковель здорожчав уп’ятеро, Єгипет — вдвічі. Відпочинок на новорічні свята: популярні напрямки і ціни

Як вибрати якісну та безпечну штучну ялинку: поради при купівлі новорічної красуні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Євгеній Варєніков

    Дякую, що у важкий час даєте надію на краще майбутнє

keyboard_arrow_up