«Багато неочікуваних яскравих поворотів». Астропсихолог дає прогноз на 2022 рік

«Багато неочікуваних яскравих поворотів». Астропсихолог дає прогноз на 2022 рік
Астропсихолог Антоніна Пачевська дає зірковий прогноз на рік Тигра
  • Щойно 2022 рік вступив у свої права. Не дивно, що всі хочуть знати, що він нам принесе.
  • Астропсихолог привідкрила зоряну завісу на найближче майбутнє.

За східним календарем, символом наступного року стане Водяний Тигр. Почнеться він 1 лютого 2022 року і триватиме до 21 січня 2023 року. Згідно зі східною традицією, Тигр — потужний, яскравий, напористий.

Астропсихолог Антоніна Пачевська розповіла виданню 20minut.ua, що принесе з собою 2022 рік.

— Хороше завершення року, незважаючи на те, що Венера (планета, що управляє сферою відносин і фінансів) є ретроградною,— говорить астропсихолог. — Можливо, все у згаданих сферах відбувається не так швидко, як хотілося б, однак, позитивних космічних аспектів в момент зустрічі нового року значно більше.

Відео дня

Останні дні року загалом, сприятливі: зорі сприяють оптимістичному погляду на світ та спілкуванню. В новий рік ми входимо в таку місячну добу, яка знаково нам нагадує, що ми і лише ми несемо відповідальність за кожен свій вчинок і те, як складається наше життя. 

 Під бій курантів варто загадувати бажання та молитись не егоїстично, а про спільне благо для близьких людей, країни, світу. Що стосується святкового столу, то на ньому має бути мінімум продуктів, але тих страв, які ви давно хотіли спробувати, можливо, якогось дорожчого сегменту.

 Оскільки ми зустрічаємо Новий рік під час ретроградної Венери — (це відносно рідке явище, буває лише раз  на 1.5 року) то успіх в 2022 буде залежати від уже закладеного вами фундаменту, старих контактів, перевірених партнерів, напрацьованої бази. Можливе повернення до попередніх дружніх, любовних, ділових стосунків.

Початок року на нас чекає дещо складний. Адже до зворотного руху планети любові, краси і фінансів, з 14 січня приєднається і ретро Меркурій (що курує рух, транспорт, торгівлю і взагалі правильне сприйняття нами сенсу інформації). Тому весь січень не варто: здійснювати серйозні покупки, брати кредити, вкладати кошти, робити активні косметичні процедури, починати стосунки.

Але будемо рахувати, що так не починається рік новий, а закінчується старий. Адже синій водяний Тигр вступить в права 1 лютого. Він принесе з собою динаміку, багато неочікуваних  яскравих поворотів. Формуються сприятливі обставини, що дають можливість посилити особистий вплив, підвищити соціальний статус або, дозволять зрозуміти, як досягти головної життєвої мети.

Впродовж року нам знадобляться швидкісна реакція, лідерські якості, гнучкість, мудрість, здатність прораховувати дії, контролювати емоції. Цими якостями будуть володіти і народжені діти в 2022 діти.Кармічні вузли (які активуються в період затемнень) входять в вісь ресурсів — Скорпіон — Тілець на півтора  роки. Чим сміливіше ми будемо навчатись новому, сучасному, розкривати свої особливі таланти, тим більшою буде змога добре заробити на своїх унікальних навичках.

В 2022 відбудеться активний розвиток або завершення проектів, початих в травні-липні 2021-го. В новому році нас знову чекає дуже діяльне і продуктивне літо. Від травня до жовтня 2022 року Юпітер — планета щастя — увійде в перший знак зодіаку, знак Овна. Саме цей період буде найбільш вдалим для усіх починань, які легше отримають своє активне розширення.

З квітня і далі увесь рік будуть актуальними досі заплутані  родинні теми, не виключено, захист національних інтересів (чорний Місяць перейде в знак сімейного Рака). В цілому в 2022 оптимізму буде більше, як і свободи (вплив важкого обмежувача — Сатурна слабшає). В плані пандемії обмежень очікується менше.

Якщо з якихось причин у вас «не задалось» святкування Нового року 1-го січня, і навіть 1-го лютого, ви маєте третій шанс все виправити. Адже справжній астрологічний і духовний 2022-й починається 20 березня, з тієї миті, коли Сонце входить в перший градус знаку Овен. О 17:34 відбудеться ця знакова подія.

 

Читайте також:

Ялинка 28 метрів у сріблясто-синіх відтінках. У парку відкрили головну новорічну красуню Вінниці

Якщо не Італія, то куди? Які країни Європи відкриті для нас в новорічний період

Засніжені вулиці, щасливі люди. Якою була зима в Вінниці в минулому столітті?

Вінницькому медуніверситету виповнилося сто років. Історія закладу у фотографіях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Засимович

    Астропсихолог)) она же бабка целитель, цыганка гадалка, волшебник экстрасенс... За ваши деньги придумает вам прогноз...
  • Tatiana Aleshenko

    Десь  у вас бачила телепрограму на новорічну ніч і не можу знайти тепер. Хотіла б вас попросити зробити окрему публікацію з даною інформацією, або якщо можливо надіслати в особисті повідомлення. Проживаємо за кордоном, але хочемо в новорічну ніч дивитися наші українські канали, тому для нас це важливо. Дякую

    Tatiana Aleshenko reply Tatiana Aleshenko

    Новини Вінниці  на 20хвилин дуже дякую

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Tatiana Aleshenko

    Tatiana Aleshenko Добрий день, Тетяно! Ось ця публікація: https://vn.20minut.ua/Podii/scho-mozhna-podivitisya-u-novorichnu-nich-teleprograma-13-ukrayinskih--11478434.html

keyboard_arrow_up