«Жінка Вінниччини 2018» - хто вона?

  • 15321

Метою проекту є відзначення жінок з різних галузей, які досягли результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробили вагомий внесок у розвиток міста та області. Саме жінки роблять дивовижні вчинки, змінюють світ на краще. У жінок вражаюча сила духу. Вони не бояться ризикувати, виходити за рамки життєвих обставин і випереджати свій час. В наш час, сучасна жінка - це любляча дружина, дбайлива мати, ділова, успішна впевнена в собі особистість.

...

Реалізація проекту спрямована на поширення позитивних прикладів щодо ролі жінки у вирішенні соціально-важливих проблем області, а також на підтримку актуальних соціальних практик, що сприяють розвитку благодійного руху на Вінниччині.

Благодійна місія проекту: об’єднання жінок Вінниччини задля спасіння життя Ірини Химич (всі зібрані гроші під час проекту будуть направлені на поїздку родини Химич у Бостон на експериментальне лікування. Діагноз: Прогерія Хатчинсона Гілфорда)

Умови участі у проекті: колектив, підприємство, громадськість або фізична особа з міста та області з 1 лютого по 1 березня рекомендували жінок на участь у проекті, які на їх думку зробили внесок та досягли результатів у певній галузі та є прикладом для громадськості!

Протягом місяця було отримано 312 заявок та рекомендацій на участь у проекті. У фінальний етап проекту за рішенням організаційного комітету потрапили 75 представниць прекрасної статі.

Організатори уважно слідкують за чесністю проведення конкурсу «Жінка Вінниччини». Прохання не використовувати різного роду додатки та «накрутки» голосів. Всі голоси, які були отримані таким чином, а також голоси з іноземних IP- адрес, враховані не будуть.

Голосування завершиться 19 березня. Організаційний комітет проаналізує кожний голос, який отримали в ході онлайн голосування .

Результати голосування та організаційного комітету будуть оголошені 21 березня на церемонії нагородження! 

21 березня – Благодійний вечір, Церемонія нагородження

Інформація за тел. – 067-765-50-25

Організатори:

Благодійни фонд «Ірини Борзової»

Благодійний фонд «Людмили Станиславенко»

ГО «Об'єднання сила в дії», Небава Олександр

Івент агенство Константина Станіславського

За підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА, департаменту культури ОДА, департаменту культури ВМР, КП «Центр концертних та фестивальних програм».

Генеральний партнер проекту:

Генеральний директор ПАТ "Вінницяобленерго", депутат Вінницької обласної ради - Андрій Леонідович Поліщук

Партнери конкурсу:

Голосуйте за учасниць проекту
«Жінка Вінниччини 2018»

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up